Prodat Vila, Marbella, Málaga, Španělsko, La Cantera

Prodat - Cod. 28929

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 580 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 2

Moderní a luxusní maurském stylu vila na Marbellas "Golden Mile". Nemovitost se nachází na severu Marbella v klidné rezidenční zóně. Odtud je to jen 5 minut jízdy nebo 15 minut chůze od nohou se dostanete do centra města. V okolí se nachází supermarket, škola a některé obchody.

Nemovitost byla postavena v roce 1986 a byl kompletně reformovaný před několika lety. Existuje dostatek dvojgaráž, fantastické upravená zahrada s tropickými rostlinami a stromy, která jsou v chránit majetek pro případné názory a bazén s připojeným Relax-salonku.

Dva třípodlažní vila nabízí v přízemí je dostatek obývací pokoj se dvěma salonky, designér komín, jídelním koutem se s připojeným pod širým nebem jídelnou, moderní kuchyní, ložnici s vlastní koupelnou a apartmá se dvěma ložnicemi, jedna koupelna a malý obývací pokoj.

V 1. patře jsou další dvě ložnice s vlastním sociálním zařízením a dalšími dvěma ložnicemi, které sdílejí koupelnu. Hlavní ložnice má vířivku a relaxační prostor. Hlavní ložnice a jedna druhá ložnice má přímý přístup na vyhlídkovou terasou.

Hostům je ústřední plynové vytápění (2,000 kg Palivová nádrž) a plynový kotel pro ohřev vody; všechny pokoje mají AC nainstalován.

Statek je ve velmi dobrém stavu a je připraven k nastěhování. Nábytek není zahrnut v ceně prodeje.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB