Prodat Domek, CHILCHES-COSTAS, Málaga, Španělsko, NASAS 12

Prodat - Cod. 43143

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 200 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 3

Na krásném pobřeží Chilches v Malaze stojí tato impozantní vila, která slibuje život v pohodlí a eleganci. S výstavbou 210 metrů čtverečních a velkým pozemkem 626 metrů čtverečních nabízí tato nemovitost dostatek prostoru v interiéru i exteriéru.

Již při vstupu do vily můžete okamžitě ocenit potenciál stát se skutečným domovem. Přestože se prodává nezařízený a vyžaduje určitou rekonstrukci, dává novým majitelům skvělou příležitost přizpůsobit si každý kout podle svého vkusu a preferencí.

Vila má čtyři velké ložnice, což z ní dělá ideální prostor pro ubytování velké rodiny nebo pohoštění hostů. Navíc má dvě plnohodnotné koupelny, které poskytují pohodlí a soukromí všem členům domu.

Plně vybavená kuchyně je ideálním místem pro milovníky jídla, aby popustili uzdu své kulinářské kreativitě.

Jedním z klenotů této vily je její krásný soukromý bazén, kde si během horkých letních dnů můžete dopřát osvěžující koupele. Kromě toho má nemovitost samostatně stojící garáž, která poskytuje klid a bezpečné místo pro parkování vozidel.

Vila také nabízí dvě terasy, jednu v přízemí a jednu v horním patře, odkud si můžete vychutnat panoramatický výhled a nádherné západy slunce. Tyto venkovní prostory jsou ideální pro relaxaci, pořádání společenských setkání nebo si jednoduše užívají středomořské klima.

Světlost je důležitou charakteristikou této vily díky její jihozápadní orientaci. Sluneční paprsky zaplavují každý kout a vytvářejí vřelou a přívětivou atmosféru. Přirozené osvětlení dále zvýrazňuje architektonické detaily a umocňuje krásu vnitřních prostor.

Navíc u vstupu do nemovitosti, těsně před vstupem do domu, je zajištěna předinstalace pro výstavbu dalšího bytu. Tato varianta nabízí velkou všestrannost a flexibilitu pro přizpůsobení nemovitosti potřebám a přáním majitelů.

Stručně řečeno, tato vila v Chilches Costa v Malaze je jedinečnou příležitostí k vytvoření vašeho vysněného domova. S velkou zastavěnou plochou, velkým pozemkem, soukromým bazénem, samostatnou garáží a krásnými terasami má tato nemovitost vše, co potřebujete, abyste si mohli užívat středomořského života v celé své kráse. Nenechte si ujít příležitost proměnit tuto vilu ve své dokonalé útočiště!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB