Prodat Dvoupokojový, Marbella, Málaga, Španělsko, Jardines de Lunamar

Prodat - Cod. 25723

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 113 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 1st

Zažijte tento nádherný byt za jedinečnou cenu za peníze.
Ideální poloha v exkluzivní, klidné urbanizaci Jardines de Lunamar, jen 200 metrů od nejkrásnější části pláže v Marbelle díky jedinečné přírodní chráněné zóně slavných písečných dun, které se táhnou podél pláže v této oblasti.
Zastavěná plocha 113 m2, 2 ložnice, 2 koupelny, salon, slunná plně vybavená kuchyňská linka s kvalitními spotřebiči, která pokračuje do slunečného prádelny s výhledem na společný bazén. 12 m² terasa s výhledem na okolní stromy urbanizace a komunitu. 8 m2 sklad, podzemní parkoviště a velkorysé parkoviště na ulici. Okouzlující 1.patro slunného bytu orientovaného na jihozápad. Objekt je pěkně zařízený nádhernými moderními italskými designovými díly, které vytvořila světově proslulá návrhářka interiéru Patricia Urquiola. Horkovzdušné a studené klimatizační jednotky. Pět vestavěných skříní, velká okna v americkém stylu ve všech pokojích vytvářejí velmi příjemnou, pohodlnou a sluncem osvětlenou atmosféru. Všechny pokoje, včetně kuchyně a jedné ze dvou koupelen, mají dostatek denního světla a krásný výhled na komunální zařízení. Mramorové podlahy ve všech pokojích kromě kuchyně a terasy s terakotovou dlažbou. Více špičkových zařízení včetně integrovaného domotického systému pro dálkové ovládání domu, elektrické žaluzie ve všech pokojích kromě jednoho, alarm, detektor plynu, vestavěné reproduktory ve všech stropích pro zvuk surround. Pouze jedna sousední stěna díky dvojitému rohu umístění s okny v 270 stupňové perspektivě umožňuje maximální soukromí a klid. Dokonce i na vrcholu bytu není soused, protože strop se nachází pod terasou horního přístřešku. Stuchnuté na všech hradbách ve sluncem osvětleném vchodu do budovy i na společných chodbách. Dokonalá kvalita budovy, která přesahuje průměrnou úroveň. Komunita se může pochlubit krásnými, dobře udržovanými zahradami, se spoustou míst pro opalování kolem dvou velkých společenských bazénů, jednoho pro děti. 100m chůze do rušného obchodního centra s mnoha obchody, bary, restaurací, supermarkety a 24h čerpací stanice. Jen 3 minuty chůze od středověkých pláží a moře. Naproti jedné z nejpopulárnějších škol na Costa del Sol, anglické mezinárodní vysoké škole. Autobusová zastávka v obou směrech během 2 min. pěšky. 10 minut jízdy autem do centra Marbelly. Polovina leží mezi velmi populárními urbanizacemi El Rosario a Elviria, ale s mnohem menší dopravou, více soukromí a klidem. 5 minut na dvě golfová hřiště v bezprostřední blízkosti. Velmi nízké poplatky za komunitu. Skvělá příležitost k pronájmu po celý rok.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB