Prodat Třípokojový, tarragona, Tarragona, Španělsko, Torres Jordi, 10, Esc. A 8-1

Prodat - Cod. 30946

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 98 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 8

Vysoce kvalitní příležitost v klidné lokalitě.

Použitá podlaha ve výborném stavu a vysoce kvalitní povrchovou úpravu, nové rozšíření na jih od Tarragona a jen pár minut chůze od centra města nebo městskou hromadnou dopravou. Je v osmém patře budovy devíti výšek, je velmi světlý a těší bezkonkurenční výhled.

Díky dobré uspořádání (viz přiložený plán k fotografiím), má dvě dvoulůžkové ložnice a jeden apartmán, s vlastním sociálním zařízením. To má koupelnu, prostornou kuchyň a terasu s přístupem z apartmá a salonek. To má klimatizaci s několika rozbočovačů roztroušených po podlaze, plynové vytápění a přípravu teplé vody (kotel je zcela nové).

V zásadě je prodáván bez nábytku, ale v případě, že nový majitel chce získat nábytek je znázorněno na obrázcích, bylo by to být předmětem možného jednání. Také volitelně, mohl si koupit parkovací místo ve stejné budově parkoviště s přímým výtahem podlahou.

To se nachází v blízkosti Espai Tabacalera, v rozšiřujícím se prostoru s širokými bulváry a zelených ploch, ve čtvrti s veškerou občanskou vybaveností, přesto však klidné a stabilní okolí. Lokalita je velmi dobře spojeno, protože odchod Tarragona k zemi komunikačních uzlů je jen jedna minut jízdy od budovy. Autobusové nádraží a železnice jsou dostupné pěšky během několika minut. Vhodné pro použití doma nebo profesionální kancelář pro profesionály, protože to bylo sídlo advokátní kanceláře a jeho stav je bezvadný.

Data Property Registry: Tarragona 1 - Finca 70.044.

Tarragona je provinční kapitál a ekonomický motor jihu Katalánska, i když to není drahé město. To má populaci jen přes 130 tisíc obyvatel a je turistickou atrakcí prvního stupně. Přečtěte si více o Tarragona ve Wikipedii: https://es.wikipedia.org/wiki/Tarragona

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB