Prodat Domek, Ametlla de mar, Tarragona, Španělsko, Urb. Aliga, 7

Prodat - Cod. 40463

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 300 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

La Marinada se nachází v privilegované oblasti v Reserva Natural del Delta del Ebro a 70 metrů od pobřeží. moderní dům a zároveň si užíváte místní renomovanou gastronomii a širokou škálu turistických nabídek v přírodní rezervaci. V domě je soukromý dvůr pro děti se zahradou s čerstvou zeleninou, aby se je naučily pěstovat a malá farma a hračky na hraní.
Ametlla de Mar, malebná rybářská vesnice známá svou vynikající kuchyní. Nachází se u moře a se zátokami křišťálově čisté vody, v klidném prostředí a je obklopen přírodními krásami. Těch 16 km. Délka pobřeží Ametlla de Mar utváří jedno z nejkrásnějších a nedotčených pobřeží Středozemního moře. Profil je ostrý s nádhernými útesy, které ustupují řadě pláží a zátok. Každý z nich má jiné vlastnosti: některé s jemným bílým pískem, jiné s kameny, obklopené typicky středomořskou vegetací, kde barvy a vůně přírody a moře splývají a nabývají nádherných odstínů. Zábavní a zábavní park Port Aventura je přibližně 20 minut od domu. Je to druhý největší zábavní park v Evropě a je vlastněn Universal Studio. Velkou jízdou je Dragon Khan s prvním poklesem rychlosti 70 km / h a osmi inverzemi. Vnitřní / venkovní Costa Caribe, vodní park s karibskou tematikou, má také pláž a je ideálním místem k ochlazení. Vodní park Aquopolis je nedaleko. Má jedno z nejmodernějších delfinárií v Evropě. Snadno dostupné jsou také aquapark Aqualand a aquapark. Dálková stezka GR92, jejíž obratel v celé Katalánsku pro pobřežní zónu prochází také podél pobřeží Ametlla de Mar, nás v této části stezka přivádí k objevování harmonické přírodní krajiny, kde se setkávají země a moře, aby vznikl jedinečný ikonické přírodní krajiny, kde jsou smysly zapojeny do směsi vůní a pocitů extrémní pohody. Jedná se o relativně snadnou část, kde je během prohlídky minimální obtížnost, můžete vidět přírodní prostory typické pro pobřežní středomořský ekosystém, jako jsou mezery Torrente del Pino, mezery ve Svatém Kříži, tak různé druhy mořských ptáků, flóra a vegetace slaná prostředí. Město má také soukromou střelnici.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB