Prodat Jednopokojový, Torrevieja, Alicante, Španělsko, .

Prodat - Cod. 43662

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 41 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Majetkové poměry: Good

ID: sh501
Byt ve středomořském stylu na prodej v Torrevieja!

Výjimečná investiční příležitost
Objevte tuto skvělou investiční příležitost v srdci Torrevieja! Byt je ideální volbou jak k trvalému bydlení, tak k rekreačnímu pronájmu. Meziroční nárůst turistického ruchu a výborná poloha zajišťují stabilní a výnosnou investici. Nízká roční daň a běžné náklady jsou další výhodou, čímž se minimalizují náklady na údržbu.

Ideální poloha - Torrevieja, Calas Blancas
Byt se nachází v oblíbené oblasti Calas Blancas Torrevieja, pouhých 10 minut chůze od úžasné pláže Playa de Los Locos. Oblast je bohatá na kulturní akce a turistické atrakce, které lákají návštěvníky po celý rok. Blízkost pulzujícího života města a přesto klidné prostředí činí tento byt výjimečným.

Kvalitní stavební a komfortní služby
Tento částečně zrekonstruovaný apartmán ve středomořském stylu je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují odolnost a pohodlí. Apartmán o rozloze 41 m² má ložnici a prostorný obývací pokoj a také útulnou terasu, kde si můžete užívat středomořské klima.

Byt ve 2. patře domu nemá výtah, ale schodiště je dobře dostupné. Komunitní služby zahrnují tři společné bazény, takže vždy najdete místo k odpočinku a načerpání sil.

Finanční informace:
- **Roční daň:** 98 EUR
- **Celkové náklady:** 180 EUR/rok
- **Cena:** 88 900 EUR

Tento byt nabízí jedinečnou příležitost jak pro investici, tak pro turistiku. Výborná poloha, kvalitní konstrukce a příznivé náklady na údržbu zaručují dlouhodobý růst hodnoty a nepřetržitý zdroj příjmů. Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost a kontaktujte nás ještě dnes a prohlédněte si tento úžasný byt v srdci Torrevieja!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Szikora Hajni
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB