Prodat Dvoupokojový, JACARILLA, Alicante, Španělsko, .

Prodat - Cod. 43599

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 83 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Majetkové poměry: Good

ID.VRE-5529

Tento východně orientovaný apartmán se 2 ložnicemi v prvním patře v Jacarille se nachází na okraji této půvabné španělské vesnice a nabízí klidné výhledy do otevřené krajiny. Jacarilla je známá svým historickým „palaciem“ a poskytuje různé vybavení včetně kaváren, restaurací, zdravotního střediska, základní školy, lékárny, hlavního řetězce supermarketů, pekárny, parků a městského sportoviště s bazénem. Město Orihuela je vzdálené pouhých 15 minut jízdy a na pobřeží se dostanete přibližně za 20 minut.

Apartmánový komplex má dobře udržované společné prostory a přístup do společného bazénu. Samotný byt o velikosti cca 83 m² zahrnuje obývací část s posuvnými dveřmi, které se otevírají na prostornou terasu, ideální pro vychutnání si klidného výhledu do krajiny. Má samostatnou vybavenou kuchyň, dva dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí, hlavní ložnice s vestavěnými skříněmi, vstup na terasu a vlastní sprchu. K dispozici je také rodinná koupelna. Mezi další funkce patří klimatizace a ventilátory v obývacím prostoru a hlavní ložnici. Součástí nemovitosti je také podzemní garážové stání a sklep.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Szikora Hajni
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB