Prodat Domek, Tui, Pontevedra, Španělsko, Montiño, 6

Prodat - Cod. 36283

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 330 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 3

Dům nebo rodinný dům k prodeji v Tui.

Vynikající možnost koupit samostatnou vilu, která se nachází ve velmi klidné urbanizaci a zasazena do privilegovaného přírodního prostředí. Nachází se ve městě Tui, 2 km od Portugalska a v docházkové vzdálenosti od hlavních měst a jejich služeb, jako je Vigo, 25 km a Porto, 110 km, letiště Vigo, 20 km a pláž jen 20 minut odtud. Plně vybavené, s vynikající kvalitou, připravené okamžitě nainstalovat.
Má 4 ložnice, salonek 40 m, kuchyň s ostrovem, 3 koupelny, podkroví, sklep, prádelna a garáž pro dvě auta uvnitř a další venku. Má také dvě sbírky.
Vnitřní tesařství z dubu, nerezové armatury, špičkové spínače Bticino, vodovodní baterie Hansgrohe a Oras. Designové svítidla a prémiové značkové spotřebiče (Liebherr, Bosch, AEG, Siemens, atd.).
Jedním z vrcholů této vily je jeho venkovní bydlení, vzhledem k dobré klima v této oblasti, protože má několik teras s různými orientacemi, rozdělených do chladné zóny, letní jídelny a solária.
Vila je postavena na pozemku o rozloze 400 m2 a má plochu trávníku s automatickým zavlažováním, které se stará o zahradní společnost.
Urbanizace má dva společenské bazény s nádrží pro děti a dospělé, ke kterým má vila přímý přístup. Hodnota bytu je obzvláště nízká, 15 € / měsíc.
Připravte se už začít užil!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB