Pronájem Jiné (Obyvání), Vilagrassa, Lleida, Španělsko, anglesola 2

Pronájem - Cod. 23471

  • Typologie: Jiné (Obyvání)
  • Oblast: 325 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: wood

Dům je připraven ubytovat 14 dospělých. Pět pokojů, dva třílůžkové pokoje s oddělenými lůžky, dva třílůžkové pokoje s manželskou postelí a jediné, dvakrát s krbem, koupelnou a doma.

Tři koupelny se sprchovým koutem nebo vanou. Velké jíst-v kuchyni s potřebným kuchyňským vybavením. Obývací pokoj s krbem a bezplatné dřeva, připojením na internet a TV 37 "s možností přechodu digitálních dokumentů prostřednictvím počítače počítače, domácího kina, hudby ve všech místnostech, hry, ... Podložka pro delší pobyty.

Cal Valls se nachází ve staré budově se zajímavými architektonickými prvky byly obnoveny následující kritéria ochrany přírody: oblouky, kamenné zdi a rýče, dřevěné trámy, terakotové zdi, klenutý sklep suchý kámen ...

Zavedli jsme nejpokročilejší opatření v oblasti životního prostředí: dvojitá izolace stěn, stropů a oken; Spotřebiče třídy, žárovky, topení pozemní topení, nádrž na sběr dešťové vody 20000 l pro zalévání zahrady a naplňte bazén.

V obývacím pokoji najdete počítač s připojením ADSL bude komunikovat prostřednictvím internetu bez omezení, práce, cestovní uspořádání a zábavné. To může být také použit, aby si s širokou škálou her.

Fotografie ukazuje část kamenného podloubí, který byl v domě, který byl postaven mezi kuchyní a obývacím pokojem.

Počítač je připojen k LCD TV 37 "předat jakýkoli digitální prezentace, PowerPoint nebo jiných programů, fotografií a digitálních souborů ...

Komín jim umožňuje vytvářet klidné a útulný koutek, kde dobrý čas. Dříví je k dispozici zahrnuto v ceně pronájmu, stejně jako grilování.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB