Prodat Vila, Zaragoza, Zaragoza, Španělsko, Octubre 418. Urbanización el Zorongo

Prodat - Cod. 35444

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 550 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 3

Na prodej Luxusní vila a nová v soukromé urbanizaci 5 minut od centra ZARAGOZA, nové stavby a velmi kvalitní. Má všechny nové, kuchyň o rozloze 40 m2 jen 1 rok, soukromá posilovna, turecká lázeň 8 míst, vířivka 7 míst, vyhřívaný bazén 120 m2, letní a zimní s automatickou teleskopickou palubou, solární motory, barbecue a troubu na pizzu nebo pečenému řemeslníkovi o velikosti 150 cm na palivové dříví, 8 parkovacích míst, z toho 4 kryté, okna a dveře z hliníkové barvy dřeva udržují dům v zimě i v létě v létě, 2 krby, sklep přízemí s možností z jiného krbu nebo kuchyně nebo samostatného bytu. dům je plně zařízený a vyzdobený podle chuti.
Výdaje Společenství 173 EUR měsíčně. vytápění bez jeho vypnutí po celou zimu, za plyn se díky speciální tepelné izolaci postavené s domem hradí několik eur za měsíc. Urbanizace má zdravotní zařízení sociálního zabezpečení od 8 do 12 let na ulici červen, má 24hodinovou bezpečnost, kontrolu vstupu a výstupu vozidel, lékárny, restauraci a nekonečné sportovní aktivity (tenis, fotbal, pádlo, pošta, autobusová doprava 24 hodin denně za každou půlhodinu, soukromá autobusová doprava dětí pro školy a nekonečné exkluzivní služby pouze pro partnery urbanizace apod.).

Prodává se podle změny bydliště. Nemovitost je plně zaplacena a není problém s platební schopností, prostě při změně bydliště je obtížné pečovat o dům tak, jak si to zaslouží, a proto se prodává.
Dům je nádherný a čeká na svého nového majitele, který se na něj na první pohled zamiluje.
Cena tohoto nádherného domu činí 990 000 eur. Je financován bez úroků: vstup 350.000 eur + měsíční splátka 1 500 eur na dokončení celkové částky.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB