Prodat Vila, Arona, Islas Canarias, Španělsko, avenida europa

Prodat - Cod. 33463

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 350 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Exkluzivní nabídka! Nová luxusní vila „Infiniti“ na jihu Tenerife. Nabízí luxusní životní styl v La Caleta! Comfort ... Space ... Světlo ... ... Simple Elegance, jsou všechna slova, které lze použít k popisu této vilu! Minimalistický design této luxusní vily nabízí prostorný otevřený obývací pokoj a orientace, aby tok přirozeného světla v celém domě, dávat teplé domáckou atmosféru na majetku. Nedávno postavený pomocí velmi vysoce kvalitních materiálů, mramor, dřevo a kámen.
Skládá se ze 4 velkých pokojů, všechny s vlastní koupelnou a šatnou. V ložnici je jedinečný, s vlastní obývací pokoj 80 m2 a terasu s krásným výhledem! Velmi lehký a prostorný obývací pokoj a otevřenou kuchyní, plně vybavená. Můžete mít osvěžující ranní plavání nebo relaxační konci dne si zaplavat v soukromém bazénu, užívat prostornou terasu, kde se můžete bavit přáteli s celoročním grilování, soukromé zahrady nabízejí krásný chill-out oblasti. Dvojgaráž a spousta úložných ploch.
charakteristika:
Plocha: 2500 m2
Dům: 350 m2
bazén
garáž
zahradní
4 ložnice
4 koupelny
Cena: € 2,400,000.

Středisko vesnice La Caleta je obklopen úžasnou scenérií a skalnaté pobřeží. V zálivu jsou umělé nádrže, které jsou naplněné mořskou vodou. opalování s místní vulkanické horniny, která mu pomáhá spojit se s okolní krajinou a zdůrazňují krásu tohoto místa.
La Caleta je tichý a klidný. Mezi obyvateli jsou většinou lidé, kteří si toto místo pro golf a potápění. Costa Adeje Golf Club se nachází pouhých 10 minut. Podél pobřeží několik schodišťové sjezdy jsou určeny pro ty, kteří chtějí plavat v oceánu. V četné zátoky jsou krásné podvodní scenérie, můžete se potápět až do hloubky 40 m.
Tato velmi krásná vila s krásným výhledem, připraven k otevření dveří na vás v pohádkového světa!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB