Prodat Třípokojový, Rojales, Alicante, Španělsko, rojales

Prodat - Cod. 31604

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 96 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2
  • Majetkové poměry: New building

Luxusní dům Eco s pozemkem o rozloze 504 m², který se nachází 5 minut od Rojales a golfového hřiště La Marquesa.

Tato vlastnost díky pozemku je rozmístěna v jednom patře, kde najdete komfortní otevřený obývací pokoj s kuchyní plně vybaveným dvěma ledničkami a dvěma mrazáky, myčkou a spoustou skříňového prostoru, takže si můžete snadno uložit kuchyňské nádobí. Dům má tři ložnice, dvě plné koupelny a prádelnu. Prostřednictvím obývacího pokoje a mimo obývací pokoj se dostanete do skleněného obývacího pokoje plného světla skrz velká okna s elektrickými žaluziemi pro ty dny, kdy je nejlepší držet slunce pryč a kde najdeš také větší skladový prostor, abys zachoval své věci.

Zvláštností, která je v této vile zdůrazněna, je to, že se jedná o dům Green House / Eco House, využívá efektivní obnovitelné zdroje energie pro každodenní používání nemovitosti, jako je biomasa, kde kamna na pelety udržují dům v teple pod podlahovým vytápěním a vedle toho, Zdroj tepla je ekonomičtější než ostatní systémy. Má také solární panel a elektrické, které vždy udržují 100 litrů teplé vody. A pro horké dny bude klimatizace 11 kW udržovat chatu na požadované teplotě, wifi regulované ve všech pokojích.

Můžete si vychutnat slanou vodní hladinu ve vlastním bazénu s rozlohou 40 m² bez starostí vybavených automatickým regulátorem pH a elektrickým termoplatem, který udržuje bazén v ideálních podmínkách.

Poperty se nachází v krásném místě obklopeném horami, který vám dává více soukromí a kde si můžete vychutnat pohledy z domova, pěší turistiku a cykloturistiku přímo před vchodovými dveřmi.

Všechny naše nabídky naleznete na WWW.NARANJASPAIN.COM
Můžeme vám pomoci prodat, koupit nebo pronajmout svůj byt.
Máte-li jakékoli dotazy, kontaktujte mě:
Tomáši
+34 645 291 279 (Viber / WhatsApp)
Tomas@naranjaspain.es
Ref.1001

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


NaranjaSpain
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB