Prodat Jiné (Obyvání), Vilagrassa, Lleida, Španělsko, Carrer Anglesola 2

Prodat - Cod. 23470

  • Typologie: Jiné (Obyvání)
  • Oblast: 325 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: wood

Cal Valls byl postaven na konci 17. století v Vilagrassa, krásná vesnička s 350 obyvateli, v blízkosti Tàrrega. V roce 2006, rodina Valls dělal to vhodné pro účely cestovního ruchu venkova. Tato nemovitost je členem Katalánština vláda běhu "nezávislý systém Rural Ubytování" (Allotjament venkova Nezávislé ARI).

Převod byl proveden takovým způsobem, že majetek je nyní i praktické a pohodlné. Všechny původní dobové prvky byly citlivě zachovány, zachování tradiční styl a materiálů, jako jsou kamenné zdi, dřevěné trámy a otevřeným ohněm. Kromě toho, že má dvojitou izolaci stěn, stropů a oken; třída bílé zboží, cisterny na dešťovou vodu a teplou vodu přes sluneční energie.

Cal Valls může ubytovat 14 hostů v pěti pokojích, všechny z nich s výhledem na Santa Maria Church 13. století. Existuje koupelna ve spodním patře a dva v horních patrech.

Tato nemovitost je ideální pro ty rodiny s dětmi nebo skupiny přátel, kteří by chtěli vypnout od hektického městského života a žít v naprosté harmonii s přírodou a přitom si užívat veškerý komfort moderního života.



Obyvatelné plocha je cca 300 m 2, kde můžete najít americký styl kuchyně, s lednicí, mrazákem, elektrickým sporákem, troubou, myčkou, pračkou, kuchyňským nádobím, espresso kávovar, toustovač, odšťavňovač, zpracování potravin, masa grilování , mikrovlnné trouby, digestoř, vysavač a žehlička.

Další kuchyni je velká jídelna s výhledem do zahrady. Můžete se těšit na hlavní hostující zařízení, jako počítač připojený na internet přes Wi-Fi systémem, a spojený s TV 32 "na zobrazení Power Point prezentace nebo jiný software; domácí kino, celý dům je pokryt hi-fi systému; video hry, stolní hry, TV v jedné místnosti a ústřední topení.



Vnější část je cca 150 m2, zahrada s trávníkem a terasou. Na terase je soukromý bazén, který měl štafle pro bezpečnost dětí.

Velký gril s volným dřeva, stolní tenis a ping-pongové pálky, pět kol, skateboardů, houpací síť, šipky a petanque sady.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB