Prodat Jednopokojový, Torrevieja, Alicante, Španělsko, C. Joven Pura 1

Prodat - Cod. 37475

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 57 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 3

Byt s jednou ložnicí ve výborném stavu. Velmi pěkné a světlé v centru města Torrevieja, v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Ložnice s prostornými skříněmi a komfortní samostatnou kuchyní. Obývací pokoj a balkon s výhledem na západ, bez budov, které blokují krásné odpoledne a večerní slunce.

Několik hlavních supermarketů se nachází v oblasti, nejbližší 50 metrů, bary a restaurace. Policie a autobusové nádraží (s přímou linkou na letiště Alicante a napojení na zbytek země) během několika bloků. Nejmodernější nemocnice je 10-12 minut jízdy autem. 900 m od nábřeží.

Přístup na velkou společnou střešní terasu. V kuchyni je instalován samostatný kohout na pitnou vodu s filtračním systémem. Byt je plně vybaven nábytkem a spotřebiči podle seznamu, kromě osobních věcí. Dobré a levné ubytování s pěkným rozložením v klidné a příjemné budově.

Ve Španělsku spadají IVA a notářské náklady na kupujícího (přibližně dalších 10% kupní ceny). Navíc se doporučuje advokát pro klid obou stran (platí také pro nákup prostřednictvím makléřů). Jako prodejci rádi zaplatíme advokátovi poplatek za zajištění rychlého a bezpečného získání.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB