Prodat Jednopokojový, BENEJUZAR, Alicante, Španělsko, .

Prodat - Cod. 43598

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 58 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Majetkové poměry: Good

ID: VRE5617
Tento apartmán s jednou ložnicí ve druhém patře v Benejuzar skutečně nabízí nevšední zážitek z bydlení. Jeho vynikající poloha hladce spojuje klid, pohodlí a dechberoucí výhledy. V kouzlu vesnického prostředí se obyvatelům nabízí malebné výhledy na vesnici i na majestátní hory, což vytváří atmosféru, která je uklidňující i inspirující.

Při vstupu vás přivítá promyšleně navržený interiér, který maximalizuje prostor a funkčnost. V ložnici je vestavěná skříň, která zajišťuje dostatek úložného prostoru při zachování úhledného vzhledu. Oddělená kuchyně přidává pohodlí a soukromí kulinářským činnostem, zatímco vzduchotechnická klimatizace zaručuje pohodlí bez ohledu na venkovní teplotu.

Nachází se pouhých 500 metrů od občanské vybavenosti a zařízení, obyvatelé mají snadný přístup ke každodenním nezbytnostem, což zvyšuje atraktivitu lokality. Pulzující vesnická atmosféra podporuje pocit komunity a pohodlí. Pro volný čas je pláž vzdálená pouhých 20 minut jízdy, zatímco společný bazén ve společném soláriu poskytuje osvěžující útočiště přímo u vás doma.

Bezpečnost je prioritou díky alarmu instalovanému v bytě, který nabízí obyvatelům klid. Přítomnost výtahu zajišťuje dostupnost pro obyvatele všech věkových kategorií a úrovní mobility, zatímco soukromé parkoviště v suterénu nabízí bezpečné skladování vozidel.

Nepochybně solárium krade pozornost, nabízí panoramatický výhled na krajinu a slouží jako dokonalé prostředí pro vychutnání si západů slunce u Středozemního moře nebo pořádání setkání s blízkými.

Stručně řečeno, tento pečlivě udržovaný apartmán s jednou ložnicí nabízí výjimečnou příležitost přijmout poklidný životní styl v srdci Benejuzar, kde se plynule snoubí kouzlo vesnice, výhledy na hory a moderní komfort.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Szikora Hajni
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB