Prodat Dvoupokojový, Orihuela Costa, Alicante, Španělsko, La Zenia. Avenida España

Prodat - Cod. 36400

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 110 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

La Zenia luxusní Apartmán / 2 ložnice / 2 koupelny / spálí 5 + 1

To je krásný 110 m2. 2 postele 2 koupelny apartmán, jen 500 m chůze na velmi populární pláž v La Zenia. Transfery z letiště v Alicante trvají pouhých 40 minut.

Toto druhé patro nemovitosti je vybaveno klimatizací.

Má 17 m². sluneční terasa pro vychutnávání slunce, která je ideální pro grilování, oběd / večeři venku nebo jako hřiště pro děti. Sluneční terasa má také prostorný mramorový top a 2 velké úložné prostory. Má nádherný výhled na moře přes La Zenia a Cabo Roig a je ideální pro alfresco letní jídla a nápoje.

Distribuce: široká hala a chodba; samostatná kuchyň; prádelna; velká jídelna s rozkládací pohovkou; dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí (150 x 200 cm) a vlastní koupelnou; ložnice se třemi lůžky; koupelna se sprchou; velká terasa (17 m²).

Samostatná kuchyně je plně vybavena špičkovými spotřebiči a kuchyňským nábytkem a je zde také oddělená místnost pro pračku a prádelnu.

Objekt byl kompletně zrekonstruován: elektřina; instalatérství; malování; tesařství; Okna systému Climalit (Okna a rolety jsou hliníkové a dvojskla); vstupní dveře se skříní FAC a druhými kovovými grilovacími dveřmi; nová kuchyňská linka, nové elektrické spotřebiče (klimatizace, 40 "televizor Sony, lednice, automatická pračka, trouba, mikrovlnka, varná konvice, pračka, elektrická žehlička ...), nové skříně a nové postele.

Nemovitost má 2 prostorné parkovací plochy za bezpečné brány. 2 výtahy a velké soukromé zahrady a také má velký bazén s trávníkem pro slunění, relaxaci s neformálním rozhovorem nebo čtením dobré knihy pod slunečníkem.
Hledáte bezproblémovou nemovitost, kde slunce vždy svítí?

Samotný byt je mimořádně tichý a ani víkend není žádný hluk.

Existuje spousta zařízení v docházkové vzdálenosti, jako jsou restaurace, bary, obchody, supermarkety, banky, ambulantní kliniky, ... Auta by byla prospěšná pro přístup k různým cestování, stravování, nakupování a zábavy nabídek, zejména při návštěvě Zenia Boulevard (do několika kilometrů) nebo Torrevieja, návštěvy golfových hřišť, přírodních oblastí (např. Salinas de San Pedro) nebo velkých měst, jako je Cartagena; Murcia nebo Alicante.

Nemovitost byla reformována v plném rozsahu a je k dispozici k přesunu do, aniž by museli dělat žádné další investice.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB