Prodat Domek, Puzol, Valencia, Španělsko, Alfinach

Prodat - Cod. 40959

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 600 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 3

Vítej u nás doma! Vybrali jsme si to mezi pláží a horami, poblíž atraktivního města Valencie (s letištěm vzdáleným 20 minut) a dalších měst ještě blíže, Puzol a Sagunto, kde najdeme všechny potřebné služby.
V našem domě žijeme dobře: dostatek prostoru pro celou rodinu. Kromě toho v této oblasti existuje několik škol a 2 mezinárodní školy: American School a Claxton College, nezapomínáme ani na Alfinach College.
Mnoho zelených ploch kolem domu nám dává příležitost k procházce, cyklus, zasportovat: ve velmi pěkném a kompletní společenský klub, v Sierra Calderona na okraji urbanizace, na rodinný pláži Puzol s vaší rezervace chráněné soustavy Natura 2000.
V domě se nachází:
- velká hala
- kuchyň s prostorem pro umístění stolu, s velkou rezervou as přístupem do zahrady
- prostorná a světlá jídelna s krbem a se vstupem na krytou terasu
- 4 velmi velké pokoje s vestavěnými skříněmi (jedna, v přízemí, může ubytovat kancelář nebo pokoj pro osoby se sníženou pohyblivostí nebo - velmi pohodlné mít děti v blízkosti obytného prostoru - herna / knihovny)
- půda 80 m2 s terasou s panoramatickým výhledem na moře a Valencii, kde můžete instalovat 2 kanceláře (například pro práci na dálku doma), přeměnit se na kompletní byt s kuchyní a koupelnou nebo na 2 pokoje s koupelnou : zkrátka organizovat, jak se vám líbí a podle vašich potřeb
- 3 koupelny
- garáž pro jedno auto
- velký bazén
- konsolidovaná zahrada
Okna jsou dvojitá, moskytiéry a rolety. Podlahy jsou vyrobeny z parket a vysoce kvalitního kameniny. Máme alarm přímo napojený na vynikající sledovací službu urbanizace, asi dvě stě metrů od domu.
Protože život je změna a evoluce, máme nyní další projekt. Proto navrhujeme náš dům k prodeji, aby tam mohla další rodina žít šťastné a nezapomenutelné chvíle!
Naše cena je: 410 000 eur.
Můžete mi zavolat pro více informací nebo pro plánování návštěvy. N’hésitez pas à m’appeler en français, budu s vámi mluvit anglicky, pokud chcete. Nederlands kan ik ook spreken. Ich les und schreibe Deutsch. Leggo i scrivo v italštině.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB