Prodat Domek, Ibiza, Ibiza Islas Baleares, Španělsko, Carrer San Jaime, 2, 07819 Cap Martinet, Illes Balears

Prodat - Cod. 43505

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 3000 m²
  • Pocet pokoju: 15
  • Podlazí: 2

Vítejte v této úžasné vile na prodej v exkluzivní oblasti Capitán Martinet, na krásném ostrově Ibiza, Španělsko. Tato vila se nachází jen kousek od města Ibiza a pláže Talamanca a je ideální pro obchodní jednání i soukromé večírky a nabízí dostatek prostoru a soukromí.

Tato impozantní nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 3 000 metrů čtverečních s budovou o rozloze 850 metrů čtverečních a může se pochlubit panoramatickým výhledem na moře. S 15 luxusními ložnicemi a 13 koupelnami rozmístěnými ve dvou podlažích poskytuje komfort i pohodlí.

Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací pro maximální pohodlí a nabízejí kombinaci jednolůžkových a dvoulůžkových konfigurací, některé se společnou koupelnou a jiné s vlastní koupelnou.

Ale skutečným vrcholem je Underground Club, ideální pro milovníky hudby a milovníky soukromých večírků. Tento prostor s DJ stánkem a barem pojme až 70 lidí a vytváří živou a slavnostní atmosféru.

Nenechte si ujít příležitost vlastnit tuto mimořádnou vilu v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Ibizy. Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a domluvte si prohlídku.
"Máme na prodej nejluxusnější vily na ostrově Ibiza, informujte se u nás."

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB