Prodat Zemědělský statek, Tenerife, Tenerife Islas Canarias, Španělsko, La Esperanza - El Rosario - Tenerife

Prodat - Cod. 31927

  • Typologie: Zemědělský statek
  • Oblast: 20000 m²
  • Pocet pokoju: 5-6
  • Podlazí: 2

Jezdecké zázemí je strategicky umístěné pro trénink ENDURANCE, 900 metrů nad mořem, což je možná jediné místo v Evropě, které umožňuje celoroční trénink v této nadmořské výšce a nad 1500 metrů nad mořem.
Nachází se na ostrově Tenerife, Kanárské ostrovy, Španělsko. S mimořádným klimatem, se dvěma mezinárodními letišti v docházkové vzdálenosti (Tenerife North, Los Rodeos, jen pět kilometrů a Tenerife South, Reina Sofía až sedmdesát kilometrů).
Velmi dobré bezpečnostní podmínky, hojnost lesních cest pro výcvik ve výškách přes 1200 metrů, velkou lásku pro Raid v oblasti.
Zvláště vhodný pro osoby s vysokým postavením (lidé z SAE), kteří cestují do světa svým soukromým proudovým letadlem a soutěží o své koně v soutěžích Endurance (Raid). Má velkou stopu 60 metrů 70 metrů, s obvodem 200 Metrů, pískem pískového písku, tvrdý a neklouzavý, ideální pro tréninky po celý rok.
Standardní traťová drezura o rozměrech 60x20, kulatá jízda pro přírodní drezura o průměru 15 m a tři paddocky, dva 23x20 a jeden 35x33 m.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB