Prodat Zemědělský statek, oviedo, Asturias, Španělsko, San Claudio- Trubia

Prodat - Cod. 39328

  • Typologie: Zemědělský statek
  • Oblast: 900 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 3

Velkolepý "Casona de Indianos" více než sto let plně renovovaný v roce 2003 s nejlepšími materiály.

Casona má 8 pokojů rozložených do dvou budov, všechny s klimatizací. Některé z nich mají vlastní salonek, galerii a vířivku. Všechny jsou velké a mají krásné vestavěné skříně z jemného lesa. Koupelny jsou pokryty působivým mramorem a jsou také velmi velké.

Dům může být také použit jako luxusní hotel, protože má restaurante servis, velký obývací pokoj, průmyslovou kuchyň, barový servis a zimní zahradu. Vše postaveno z vysoce kvalitních materiálů a velmi dobrého vkusu. Kamenný salonek nabízí útulný krb.

V okolí domu je velkolepá zahrada uzavřená působivou kamennou zdí. Na pozemku o rozloze 4 700 metrů čtverečních se nachází ovocný sad, klec pro hospodářská zvířata a pomocné stavby. Část tohoto pozemku je sestavitelná.

Tato nádherná vlastnost je obklopena úchvatnou krajinou. Nachází se v centru Asturie, ohraničené řekou Nalon a mezi horami, deset minut od Ovieda, tento dům si zachovává vlastní kořeny půdy, kamene a dřeva. Jeho prosklená galerie nabízí nádherný výhled na hory.

Nedaleko najdete pevnost známou jako hrad Priorio, jeskyně Lluera nebo románský kostel San Juan Bautista de Priorio. Ideální místo pro turistiku a cykloturistiku, je také v blízkosti veřejného koupaliště, golfového hřiště a známých lázní „Las Caldas“.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB