Prodat Vila, Peniscola, Castellón Comunidad Valenciana, Španělsko, Luxemburgo

Prodat - Cod. 29253

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 200 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 1

Nádherné a jedinečné Vila v Peñiscola s neuvěřitelným výhledem na moře
Tato vila se nachází ve svahu směrem dolů Peñiscola a 420 m²
V blízkosti Informace o ubytování
popis
Vynikající vila na třech podlažích 420 metrů čtverečních, kam se vejde 7 pokojů a kuchyně, která obsahuje 6 ložnic a má 4 koupelny.
Pokoje jsou velké a může ubytovat manželské postele a terasy a jeden z nich je koupelna, která je neuvěřitelně velký. Obývací pokoj s krbem a terasou. V kuchyni je bílý a je zde lednice / mrazák, sporák, trouba, digestoř, myčka a pračka.
K dispozici je garáž, venkovní parkoviště, krásný soukromý bazén a zahrada je 850 metrů čtverečních a pohled naprosto bezkonkurenční. Peñiscola je neznámá klenot se nachází v provincii Castellón v severní části regionu Valencie na Costa Azahar, také volal? Gibraltar Valencia? nebo "město u moře? a je opevněné přístavní město postavili maják na útesu 67 metrů nad mořem a má úzký pás země, díky němuž je snadné se dostat ven. Je to jako pohlednici a velmi malebné s úzkými ulic a nabílené domy chráněné skrývá za kamennými zdmi, že jednou. v obci je okouzlující mix asi 510 domů, bojovník, které jsou postaveny kolem úzkých, klikatých uličkách., který má ještě původní středověkou strukturu. projít toto úzké uličky dát svou šanci objevovat mnohé útulné restaurace a bary. hrad v horní části poloostrova, byla 1294-1307 templářů. postavený Benedikta XIII, známý jako "Papa Luna", to začalo jako místo pro Privacy začít boj o jednotě katolické církve. hra o trůny zahrnula částí série zde na tomto krásném poloostrově. Peñiscola kouzelné město s přírodním parku znamená, že dlouhé písečné pláže a příjemných restaurací v okolí. La Playa Norte, v blízkosti starého města a je považován za nejlepší pláže a je asi pět kilometrů dlouhá. Ideální pro opalování a koupání sezony existuje spousta plavčíků a rekreačních aktivit, jako je volejbal, plachtění a kanoistika jsou hnací. Na pláži je nyní modrou vlajkou, což znamená, že splňuje požadavky na kvalitu vody, bezpečnosti, služeb a informací o životním prostředí. Seznamte se na jih jste jedním z největšího přírodního parku na pobřeží Středozemního moře, Sierra de Irta, malebné horské krajiny smíchán s malými plážemi, vysokými útesy a útulné zátoky. Peñiscola má mnoho pěkných obchody, bary, restaurace a mnoho historie nabídnout. Rybolov má velký význam tady a mají velký vliv na vývoj potravin a její chutí a vůní. Artyčoky, chřest, cibule, lilek a fazole jsou dohromady lahodný pokrm. A nesmíme zapomenout na rýži, která spolu s nejlepší mořské plody a čerstvým ovocem a zeleninou, která roste v oblasti, více než dost, aby uspokojí i ty nejnáročnější jazýčky.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB