Prodat Vila, Llombay, Valencia, Španělsko, Partida El Cercat, 109

Prodat - Cod. 35630

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 3400 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

EXCLUSIVE DESIGN CHALET VE VAŠE KATEGORII

   Spektrální samostatná vila navržená architektem Fernandem Pérezem Perisem pro milovníky architektury a designu nabízí velmi osobní výklad moderního stylu, který představuje inovativní koncepce prostorů. Tento bioklimatický byt, který je distribuován ve dvou nezávislých zařízeních, dokáže využít dostupných zdrojů ke snížení dopadů na životní prostředí a snaží se snížit spotřebu energie. S pozemkem o rozloze 180 m2 s vlastním rozvodem pro bydlení, krbem, garáží, grilem, komorou, soláriem a terasou se nachází tato nemovitost na velkém ohraničeném pozemku o rozloze 3400 m2, který se rozkládá v různých výškách s bazénem a pergolou vyrobenou z stejný styl jako dům, upravená plocha, půda pro ovocné stromy, skleník a v nejvyšší části z pozinkované oceli mobilní konstrukce. Nachází se v urbanizaci, El Barranquet je jen 30 minut od hlavního města Valencie a trochu více od moře.
  Jedná se o bioklimatický vilový dům s dvojpodlažní strukturou ve formě překrývajících se paralelogramů jako mezopotámský ziggurat, rozdělený pyramidou, do které byl rozdělen horní bod. Každý z paralelogramů je řezán okraji o čtyři okna, které osvětlují vnitřní prostor, což vede k přechodu světla ve středu domu, jako katedrála plavba, takže dům, uvnitř , je osvětlena až do odpoledne, protože je orientována na východ, což jí v zimě dodává teplo a v létě svěží. Navíc je interiérová konstrukce provedena tak, aby do stropu nebyly žádné stěny, a tudíž i její osvětlení. Ve vyšším pokoji se stane totéž; Navíc střecha má kuželovitý tvar, který dává celé budově indický tvar nebo tvar palmy, protože má pouze jeden sloup, který podporuje celou budovu.
Pokud to, co hledáte, je něco jedinečného, ​​je to dokonalý domov pro vás.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB