Prodat Vila, Callosa de Segura, Alicante, Španělsko, Los Monteros 7, Polígono 18, Parcela 7

Prodat - Cod. 35221

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 597 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 3

Dům vynikající konstrukce a bezkonkurenční orientace. Nachází se mezi oranžovými háji a citronovými háji, díky nimž si můžete vychutnávat velké soukromí a diskrétnost. Ale velmi dobře spojený, protože je to jen 1,5 km od státní silnice 340 a dálnice A 7, s přístupem v obou směrech. Velmi blízko městského centra, kde se nachází centrum sociálních aktivit, supermarket, kavárna, pekařství, tabak, kostel, lékárna a zdravotní středisko.

ČÁSTKY CHALÉ:
 
-Exterior: Farma má 15000m2, pozemek, v němž je dům postaven, má asi 7500m2, z čehož 2500m2 jsou zahrady a jsou oploceny po celém obvodu. V zadní části je bazén o rozloze 12m x 6m s čistírnou, koupelnou a venkovním sprchovým koutem. Zahrady a rostliny kolem domu a ohraničující silnici chráněné cypřiše s dobrou hustotou a tím jedinečným soukromím.

- Sklep a garáž: Základem je deska 60 cm. vysoká, železobetonová a železná mříž, ke které jsou připojeny všechny pilíře, na kterých spočívá konstrukce. Má výšku 3,5 m. Stěna, která tvoří celý její obvod a je pod zemí, je železobeton, o šířce 19 cm. , vzhledem k izolaci, kterou má v létě, má teplotu v rozmezí od 15 ° v zimě do 24 °, má přirozené světlo a skvělé větrání. Má prostor pro pět aut a má posilovnu, hernu a sklad.

- Lepší podlaha: Nachází se ve výšce 1,60 m od podlahové plochy, její kryt je tvořen bloky "thermoarcilla" 19 cm. široká, vzdušná komora, která nese desky "poliespan" o rozměrech 5 cm a cihlu "9", čímž se dosáhne vysoké tepelné izolace. Okenní rámy jsou z lakovaného hliníku, s tepelným můstkem a dvojitým zasklením, aby se zlepšila izolace. Skládá se z: kuchyně (35m2), prádelny, obývacího pokoje (40m2). Čtyři ložnice a tři koupelny a veranda 90m2. Hlavní ložnice má rozlohu 20 m2, se dvěma velkými okny směřujícími na východ, má také velké a světlé WC a šatnu, tvořící samostatný apartmán asi 35 m2. Podlaha ložnic je vyrobena z dřevěných parket "bubinga", namontovaných na dřevěných laťkách ukotvených na cementové desce, díry byly naplněny kuličkami "arlita", aby se zabránilo dutému zvuku stop a zlepšit izolaci. Všechny interiérové ​​tesařské práce z dubu.

-Attic: Má rozlohu asi 90 m2, má velký obývací pokoj (60 m2), ložnici a koupelnu a terasu o rozloze 30 m2. S nádherným výhledem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB