Prodat Vila, Alhaurin de la Torre, Málaga, Španělsko, avenida miguel lacha reina

Prodat - Cod. 31022

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 1250 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Nádherné designer vila v dolní části Pinos de Alhaurin podél hlavní třídě. 315 m2 postaven na pozemku o 1250 m2, rozdělena na obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkovým výškou, kuchyň, technická místnost, 3 ložnice, 1 balkón, 1 kancelář, 4 koupelny, suterén podkroví, 1 malá tělocvična, garáž, grilem a zahrada, 2 bazény (8mx6m a 6mx1,5m) spojeny prostřednictvím přetékání kaskádu. Dům má topný systém s kotlem a radiátory, plynový krb v obývacím pokoji a pelet ve sklepě, podlahové topení, klimatizačních potrubí, solární panely, vnější opláštění pohledového betonu, porcelán podlahy velkoformátová první jakosti ,
Perfektní žít v přirozeném prostředí, v těsné blízkosti veškerá občanská vybavenost, 20 minut od Málaga a 20 od pláže v Torremolinos, 10 minut od Alhaurin Golf a 5 minut od Alhaurin de la Torre, s veřejnou dopravou 3 minuty stálé, dobré spojení do měst na pobřeží Costa del Sol a na letiště přes kruhu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB