Prodat Panský velkostatek, Los Realejos, Tenerife Islas Canarias, Španělsko, C/ Acequia 12

Prodat - Cod. 36452

  • Typologie: Panský velkostatek
  • Oblast: 610 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 2

Nachází se v historické oblasti Realejo Bajo. Obnoveno Z 610 m2. Výhledy na moře a na horu, které jsou vzdálené 1,5 km. Vznikl spojením dvou bytů, jedním nádherným a druhým vysokým domem.
Jeho fasáda byla obnovena v 19. století, má romantický styl s velkými dekorativními prvky. Okna a dveře chráněné květinovými motivy vysoké kvality vyrobené z tepaného železa. Na vrcholu fasády na římsu je zaslepená parapeta zdobená geometrickými tvary, za kterou je skrytý kryt.
Má 8 pokojů, z toho 2 s šatnou, salonek, centrální terasa, předsíň, 2 koupelny, sklep, plně vybavená kuchyň, terasa a garáž (4 auta) o rozloze 62,51m2. Má dvorku o rozloze 100m2. Vystupují ve dvou místnostech a v obývacím pokoji, v Mudejarských stropích s agramem a almizovaným zdobeným geometrickými motivy a šňůrkou.
Jeho zdi jsou postaveny výhradně z nepravidelného čedičového kamene aglomerovaného blátem o tloušťce asi 80 cm. Bydlení se skládá ze dvou výšek, stropů a podlah z čajového dřeva. Ubytování je přizpůsobeno několika těly, které byly dokončeny 6 pokrytými až čtyřmi vodami s tradiční arabskou dlažbou, které byly provedeny na dvojici a řadě čajového dřeva. Dům, uvnitř, udržuje podstata původu budovy, architektura Mudejar, je rozvinutá kolem náměstí Canary patio. Lidová architektura, která funguje bioklimaticky. Podlahy a stropy z čajového dřeva.
5 km od Puerto de la Cruz a La Orotava.
Unikátní dům, kvalitní, umělecký a vytrvalý.
Z nejbližšího prostředí můžeme zvýraznit:
-La Rambla de Castro přibližně 1,5 km. Chráněná krajina, která vyniká svou biodiverzitou, velkou krásou, bujnou přírodou, prameny vody ... ideálním místem pro pěší turistiku.
- nachází se také ve vzdálenosti 1,5 km od pohledu La Corona, jedné z nejlepších paraglidingových oblastí, kde se nejdůležitější festival svobody volného letu a paraglidingu uskutečnil již několik let, "Parafest Koruna. " Jedná se o kombinování paraglidingu a trekkingu.
- Na 2 km je pláž Socorro, se sopečným pískem a ideálním místem pro surfování a potápění. Mimořádná potápěčská oblast díky transparentnosti svých vod, příjemné teplotě po celý rok a velkému počtu a různorodosti druhů.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB