Prodat Dvoupokojový, Guardamar del Segura, Alicante, Španělsko, Pje. Levante, 1

Prodat - Cod. 31524

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 60 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

Zde se představí tento krásný apartmán, který se nachází 200 metrů od pláže, v centru města Guardamar del Segura, Alicante

Objekt je světlý díky orientaci: Východ, je to první patro byt ve výborných podmínkách. Má 60 m², kuchyň otevřená obloukem do jídelny - obývací pokoj, 2 ložnice s vestavěnými skříněmi a kompletní koupelna. Z terasy budete moci vychutnat mnoho hodin slunce. Tato nemovitost má sklad na střešní terase.

Tato nemovitost je ideální, pokud jste někdo hledá pohodlný apartmán vedle středozemního moře, v blízkosti všech supermarketů, restaurací, veřejné dopravy a všech místních volnočasových aktivit. Snadný přístup na hlavní silnice do Torrevieja, La Zenia (nákupní centrum) a na letiště Murcia a Alicante.

Guardamar není jen prázdninová destinace na pobřeží Costa Blanca. Vedle kvalitní turistiky po celý rok v hlavní sezoně je to vesnice s živým španělským životním stylem po celý rok. Proto pokud chcete koupit majetek v městečku, kde jsou po celý rok otevřeny místní obchody a služby a užijte si přírody, jako jsou písečné duny a borové lesy, možná je to váš cíl.

Pokud chcete uspořádat prohlížení o, abyste měli nějaké specifické informace, které byste chtěli mít, neváhejte a kontaktujte nás;

Všechny naše nabídky naleznete na WWW.NARANJASPAIN.COM
Můžeme vám pomoci prodat, koupit nebo pronajmout svůj byt.

Máte-li jakékoli dotazy, kontaktujte mě:
Tomáši
+34 645 291 279 (Viber / WhatsApp)
Tomas@naranjaspain.es
Ref.1304

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


NaranjaSpain
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB