Prodat Domek, san juan de los terreros, Almeria, Španělsko, av Mediterraneo 157

Prodat - Cod. 30018

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 65 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Dům s velkou terasou, střešní terasa s panoramatickým výhledem a zahradu
Semi samostatně stojící dům s 150 m2 soukromém pozemku v urbanizace Mar Mediterraneo, San Juan de los Terreros. Nemovitost se nachází v komplexu individuálních a řadových domů, každý z nich má vlastní malou soukromou pozemku, který otevírá na velké společné zahrady.
Dům má obývací pokoj / jídelna, otevřený prostor plně vybavená kuchyňská linka se spotřebiči (varná deska, trouba, lednice ...). , 2 ložnice, prostorná koupelna
U vchodu do domu najdete terasu a vlastní zahradu. K dispozici je také solárium - střešní terasa s panoramatickým výhledem na moře, Montaigne a obce
Urbanizace 150 domů v různých velikostech je tichý a má tropické zahrady (ne plaveckého bazénu). Několik majitelé žijí celý rok na komplexu. Je umístěn v klidné části San Juan de los Terreros, pouhých 5 minut od pláže a 9 km od města Aguilas
San Juan má vynikající rodinnou pláží, čisté vody bez vln, zlatým pískem, přístup pro osoby se zdravotním postižením a několik plážových barů velmi blízké. San Juan de los Terreros je známý pro své nádherné pláže. U pobřeží San Juan de los Terreros jsou dva malé ostrůvky vulkanického charakteru, ostrovy Terreros a Negra, tvořící Isla de Terreros -Isla Negra přírodní památkou.
Nejznámější dominantou města je zámek San Juan de los Terreros, postavený v roce 1764 na ostrohu, ze kterého, za jasného dne budete mít výhled na Almerian a murcianských pobřeží.
1 hodinu od letiště Almeria, 50 minut od letiště Murcia a 1,5 hodiny jízdy od Alicante. Kromě toho se nová dálnice spojuje přímo s Cartagena a La Manga del Mar Menor.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB