Prodat Domek, CHICLANA PLAYA LA BARROSA, Cadiz, Španělsko, Avenida de la Barrosa

Prodat - Cod. 23509

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 1000 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 400m2

Samostatně stojící, dvě minuty chůze na okraji pláže La Barrosa, jedné z nejdelších pláží v provincii Cádiz pět kilometrů jemného písku, s velké banky a čistá voda přímo s výhledem na Atlantický oceán.
Dům byl postaven současný majitel v roce 2011 na rodinné sídlo v jednom pozemku 1.000 m2, plné borovic, ovocných stromů, palem, více rostlin a květin, s hustou trávu a velmi laskavý.
Přístup do domu na parkoviště, které pojme až pět aut, včetně trávníkem a rostlinami.
Dům má patro 125 m2, na nižší úrovni je obývací pokoj cca 6x6 m velmi prostorné, s velkými okny s výhledem do zahrady a na bazén, tam je přístup do kuchyně, velmi velký s veškerou občanskou vybaveností, varná deska, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, myčka nádobí ... zařízeny v nastavení země, rustikálním stylu s dřevěnými trámy, má velkou komoru a samostatnou prádelnu a nádvoří.
Z obývacího pokoje vede schodiště vedoucí do horního patra a suterénu, vedle kterých je plná vana, zařízené v arabském stylu.
Na tomto patře je křídlo domu, který může být izolován, aby se soukromý byt, který se skládá ze dvou plných ložnice, kuchyň, obývací pokoj a koupelna s vanou, bidetem a umyvadlem. Všechny pokoje jsou vybaveny velkými okny s výhledem do zahrady.
V horním patře, který je přístupný dřevěným schodištěm Starý, podle stylu lampa arabe dvě podkrovní ložnice, s rustikální výzdobou, velmi prostorný, celkem cca 80 m2, s šatnou a koupelnou jsou koupelna s dvěma umyvadly, bidetem a sprchovým koutem, každá ložnice má vlastní terasu s výhledem do zahrady.
Dům má také suterén 120 m2, zcela transparentní, což je malý záchod a herna s kulečníkem, vinný sklípek, knihovna, sedací soupravy, malá dílna a sklad. V suterénu je instalován dočasně, další ložnice kompletní s WC.
Dům je zařízen v moderním andaluském stylu, zaměřené na rustikální, se spoustou tvrdého dřeva, prostorné pokoje, všechny s velkými okny s výhledem do zahrady, takže to všechno vypadá z krajiny přírody a klidu. Na podlahách jsou keramické obklady imitující hlíny, zdobené s mnoha detaily na ruce. Hlavní dveře teakového Hindu, je velmi staré, vyřezávané a zdobené v Indii, je jedním z charakteristických znaků nejlépe hodnoceným domova. Všechny materiály použité při vstupním patře jsou starožitnosti.
Zadní část domu má velkou verandu, střecha půl na půl s dřevěným révy poskytuje stín a chlad.
Uprostřed velkého dvorku, což je asi 600 m2, mezi borovicemi a tráva tam je bazén 7x4 m, zdobené zelené a obklopen conteselas hliněné dlaždice pro tuto službu je kůlna a další prozatímní materiály pro ukládání zahradnické nářadí.
Vedle bazénu je velká tráva krytá plocha, kde se můžete opalovat a relaxovat intimitu mezi vysokými kamennými borovic.
Prostředí, kde dům je borový les, ve kterém není vyšší než dvě podlaží budovy, všechny jednotlivé domy, vysoká ekonomická úroveň. To je na ulici, která dává přímo na pláži, ale má všechny druhy obchodů s cílem usnadnit život rodiny, supermarkety, novin, restaurací, barů.
Oblast, plně urbanizované, je velmi blízko k moři, ale velmi dobré spojení s okolím, s autobusové dopravy jsou vždy krátká doba do města, školy, lékárny, nemocnice, banky, několik minut jízdy autem.
Dům je velmi tichý, hluk z ulice a je slyšet jen v noci můžete slyšet vlny.
Areál nabízí všechny druhy sportů, jízda na koni, koně, tenis, fotbal, pádla, je jich tam pět golfových hřišť příjemné deset minut drive, všechny druhy vodních sportů, veslování, plachtění, rybaření, potápění, je dok Sportovní přes tisíc lůžka cca 5 km.
K dispozici je také méně než pět minut jízdy autem, pěšky asi 15, přírodního parku bažiny, můžete projít pěšky nebo na kole. Celé prostředí je velmi klidné urbanizace a pohodlné používání jízdních kol cestu, asi 20 kilometrů cestování,.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB