Prodat Domek, Altea, Alicante, Španělsko, Altea Hills Urbanizacion

Prodat - Cod. 31255

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 1680 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 4

Luxusní vila na prodej ve Španělsku na pobřeží Costa Blanca, v prestižní urbanizace Altea Hills. Jedná se o uzavřený bránou elitní komplex s krásným výhledem na moře a na pobřeží, s 24-hodinová hlídky a video dohledu. Urbanizace se skládá z luxusních vil, řadových domů, bytů a pěti-hvězdičkový hotel, který je vybaven venkovním bazénem, ​​tenisovým kurtem a četných zahradních výsadeb.
Vila je postavena za použití ultra-moderní materiály nejvyšší kvality. Rozloha domu činí 1680 m² Skládá se ze tří velkých ložnice-apartmány, prostorný obývací pokoj, profesionální kuchyně, knihovna, pracovna, sportovní hala, SPA salon, masáže, kadeřnictví, bar a salonek pro hosty, kino, krytý bazén, sauna bazén, turecké lázně. Odděleně se nachází apartmány pro hosty, zaměstnance bytu, kanceláře, vinný sklep, počítačové učebny a různé hospodářské budovy. je instalován výtah, všechny centrální systémy poskytování, kontrolu a bezpečnost jsou automatizovány.
Na pozemku domu zabírá 3800 čtverečních metrů, je zde tenisový kurt, tropická zahrada, ekologická zahrada, letní koupaliště s přepadem, kryté i otevřené terasy, parkoviště pro 8 aut, garáž pro 4 auta. Vila je ve výjimečném stavu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB