Prodat Dům, Estepona, Málaga, Španělsko, Playa Guadalobon,33

Prodat - Cod. 40564

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 400 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 3

Jako jedna z nejvyhledávanějších a nejznámějších rezidenčních destinací v Evropě nabízí Costa del Sol téměř každou atraktivní možnost pro kupce domů, kteří hledají luxusní životní styl ve Středomoří nebo dokonce vynikající investiční příležitost k pronájmu. Inovativní design, který zvyšuje přírodní blesk, včetně architektonických detailů, dvojitých výšek a otevřených kuchyní, které poskytují prostornost a prostornost. městský dům má vlastní střešní terasu s vířivkou, pergolou, plovoucí podlahou a grilem. Vlastní podzemní garáž má přímý přístup do domu přes dostatek prádelny a servisu, stejně jako společná parkovací místa pro hosty.
V domě je také krb, podlahové topení (na bázi vody v obytných prostorech a elektrické v koupelnách), teplá a studená klimatizace, hotové a čalouněné skříně a nejnovější domotické domácí systémy. U pláže, řeka Guadalobón a široký borový les zvyšují potěšení ze soukromí a izolace. Je to jen pár minut chůze od přístavu Estepona, v blízkosti centra města, a s výjimečným spojením do Puerto Banús, Marbelly a na letiště v Málaze a Gibraltaru. Vrcholky společných center jsou zvýrazněny velkými plaveckými plochami (50m bazén, nekonečný bazén) a dětský venkovní bazén). Lázeňský okruh s vyhřívaným bazénem, ledovou vodou, saunou, tureckou lázní a plně vybavenou posilovnou.
Kromě toho jsou dvě vnitřní chill-out oblasti, balijská plážová lůžka, kaskádové vodopády a další vodní prvky, které jsou rozmístěny po vnitřních cestách, náměstích a zelených zahradách - to vše v zabezpečeném prostoru.
Estetika pod širým nebem byla vytvořena tak, aby byla co nejpřirozenější, s bílými, šedými a černými odstíny a stylovými dělicími stěnami.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB