Prodat Čtyřpokojový, Palma de Mallorca, Mallorca, Španělsko, Paseo Marítimo

Prodat - Cod. 26306

  • Typologie: Čtyřpokojový
  • Oblast: 162 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 3

Velkolepé byt, velmi světlý, v klidnější části promenády města Palma, s neuvěřitelným výhledem na moře a přístav.

V hotelu je 162 m2 a 7,50 m2 krytou terasu, 4 ložnice (master s šatnou), 3 koupelny (jedna s vlastní koupelnou), vybavená kuchyň, obývací pokoj-jídelna, prádelna, mramorové podlahy a komunální bazén, který je prakticky není používány jako budova má málo domů. Samozřejmě, že jsou zahrnuty v ceně podzemní parkoviště 8 m2.

Místo a okolí: Palma je největší město v Mallorce s 400,000 obyvateli. Staré Město má úžasnou historickou architekturu jako jsou arabských lázní a známé zábavní čtvrti "La Lonja". Nabízí také mnoho pláží, přístavy a slavné Promenade, který sahá kilometrů podél moře, který umožňuje celou řadu aktivit. Zde najdete bary a restaurace, hlediště Palma a mnoho obchodů ve městě.

V Palma můžeme také najít největší koncentraci mezinárodních škol a nejmodernějších nemocnic (kliniku Planas a novou nemocnici Son Espases). Pro přepravu, město má jeden z nejmodernějších infrastruktur v Evropě: mezinárodní letiště v "Son Sant Joan", nové metro a plně vyvinuté a perfektně udržovanou silniční sítě.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB