Pronájem Dvoupokojový, Santa Pola, Alicante, Španělsko, Santa Pola del Este

Pronájem - Cod. 23324

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 80 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

Apartmány "Marismas" Santa Pola. Oblast Alicante. Valencia.
  Apartmány v klidné vilové čtvrti letoviska. 100m. písečná pláž. 2 ložnice, koupelna, Koog, společenská místnost, výtah, komora, paikeseterras. Soukromý bazén, parkoviště. Zavřete na letní kavárny a obchody. Nechte Pronájem: 1300-červen, červenec-srpen 1800 pronajata, září-1500, říjen, 1300. Je možné, Arendie také trvat několik týdnů.
  Santa Pola je centrem cestovního ruchu a rybolovu, který se nachází v kraji Alicante. Počet obyvatel 34000. Typické středomořské klima. Průměrná roční teplota je 18 ° C. Slunce svítí v průměru 305 dní v roce. Altet letiště je 10 km. pryč.
  Sky Blue Sea a kilometry pláží puhtavat. Chutné jídlo. Optimální cena a kvalita života se připojit. To je Costa Blanca. Ideální místo pro bydlení a rekreaci.
  Costa Blanca je ideálním místem pro ty, kteří mají rádi aktivní dovolenou. Zde jsou plavání pod vodou a plachtění na palubě kluubid purjetajamise škol. Zde si můžete zajít na kole jalutuskaikile paigadel nejkrásnější horách.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB