Pronájem Dvoupokojový, Marbella, Málaga, Španělsko, Urb. Marbella Park nº 11

Pronájem - Cod. 24299

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 160 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 1

WINTER IN PARADISE - MARBELLA PARK
Pěkný a útulný apartmán s výhledem na moře, 50 metrů od pláže, v exkluzivní oblasti Marbella, Elviria.
Byt je rozdělen do dvou pater, v přízemí je vstupní hala, která nás spojuje se zbytkem domu (mají zde i WC), hlavní, prostorné, komfortní a světlý obývací pokoj, na jih, (který má 6 míst v obou sedací soupravou a jídelním stolem) a plně vybavenou kuchyní, s užitkové a dekorativní otevření přirozené světlo ve stěně s výhledem na bazén.
V horní části má 2 vnější ložnice, jedna s výhledem na jih, že se můžeme těšit výhledy na moře ze své střešní solárium a druhá ložnice, směrem na sever, který ze své terasy si můžete vychutnávat výhled na hory a bazén Společenství se zahradami. Každý z těchto pokojů má vlastní koupelnu. Tyto pokoje jsou doplněny 3 rozkládacími lůžky (1. a 2. února čtverce 1 čtverce), které projdou 6 míst, pro mnoho rodin, přátele, atd
Pláže jsou nejlepší v Elviria Marbella jeho jemným pískem a velmi bezpečné, mají také nádherný výhled na hory Afriky a skály Gibraltaru na obzoru.
Kromě pláží těšit na moře a slunce, Elviria, je obklopen některými z nejlepších golfových hřišť na pobřeží Costa del Sol, jako je Santa Clara Golf, Rio Real Golf Club a Golf Club Marbella, což potěší hráče z různých zemí po celém světě ve svém nádherném golf na pobřeží Středozemního moře a výhledem na hory.
Nedaleko se nachází supermarket, restaurace, bary, hospody, kluby (včetně slavného Nikki Beach v letní sezóně), denní tisk, fitness centrum, lázně, kadeřnictví, banky, bankomaty, směnárny, Tabák, kostel, radnice a mnoho dalších služeb Elviria dělat velmi pohodlné rekreační oblasti.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB