Prodat Vila, Zapardiel de la Ribera, Avila, Španělsko, c/ Lazara 12

Prodat - Cod. 26716

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 240 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Sierra de Gredos: VILLA s pozemkem a názory.
Ležící uvnitř hranic obce Zapardiel de la Ribera, to je vlastnost, ideální pro použití jako trvalé nebo druhém rezidenčního bydlení. Tato vlastnost se skládá z 1.622m2 pozemku, na kterém je 151m2 samostatně stojící objekt nastavena podle majetkových skutků. Jižní čelí, tato vila má ze všech městských zařízení, a byl vybavený s vysokým standardem kvality dokončovací let. Síťový elektřina a voda jsou poskytovány a připojení k elektrické kanalizace. Vytápění je zajištěno prostřednictvím vznětového kotlem. Tato samostatná vila je rozdělena do 2 úrovní: a 120 m2 podzemní garáž s přístupem do ulice a 120m2 v přízemí vily srovnal s property's zahradou a nabízí ubytování přes: nezávislé kuchyně, hlavní ložnice s vlastní koupelnou, obývací pokoj a jídelna s krbem , 2 dvoulůžkové ložnice a další koupelna. V suterénu je v současnosti využíván jako garáž, prostor zcela otevřený prostor. V suterénu domu je další ložnice a klozet. Tato nemovitost má vynikající výhled na hory. V zahradě se nachází nad úrovní ulice a oddělil se od ní 50 m. dlouhá kamenná zeď. Zahrada je plně pokryta s ovocnými stromy a má práva prostřednictvím místní komunity pro zavlažování.
Vesnice, kde se nachází dům patří k Gredos severní oblasti. Je to ve výšce 1,518 m, se nachází na 65 km. od Ávila, a 185 km od Madridu, v podhůří Gredos Massif Central. Také proto, že své zeměpisné poloze a silniční sítě, je dokonale komunikoval s ostatními městy ústřední význam: Talavera de la Reina, Segovia, Valladolid, Toledo, Salamanca ... Jak podnebí a krajina je typická vysoká hora, který je charakterizován divoké voda řeka, stejně jako četné pastviny velké amplitudy a krásy, louky a hory.
Primární sektor je základní základem ekonomiky obce, s živočišnou jako převažující činnosti. Populární architektura je tradiční v obci, s úzkými uličkami. Vzhledem k tomu, jejich tradiční konstrukce, včetně stodoly (blok a kupce sena), malými okénky a zděných stěn, jeho četné zajímavých míst, jako jsou: mosty River, kostel, kaple, její mlýny, se svými starověkých zdrojů z kamene, aniž by se zapomínalo v každém případě Mnoho venkovských pěšina, že jsme se přestěhovali do nic netušící koutů hor, a který nám umožní provádět četné výlety.
Vedle hodnot v oblasti životního prostředí, oblast Gredos hromadí zajímavý kompendium míst, ve kterých historie, umění a tradice opustily důležitou stopu. Mezi všechny z nich, klademe důraz na římskou silnici z "Puerto del Pico" a měst Candeleda a "El Barco de Avila". Doporučili jsme horské chůze od plošiny umístěné na konci cesty, která začíná na "Hoyos del Espino", až do slavného "Circo de Gredos". Cesta končí na výzvu "Trocha skutečné", že během několika minut, vede na velké ledové laguny. Ve svých chladných a průzračné vody se odrážejí vysoké summity, které vedle Almanzoru tvoří "cirkusu Gredos". Je třeba zdůraznit, Národní park Gredos pohoří, úžasných fauny a botanickou hodnotou. Abyste si mohli vychutnat si návštěvu hor, je doporučeno pro pěší turistiku. Nádherné krajiny modelována ledovci erozí na žulových skal: lagun, cirkusy, a vkladů, které vrcholí v 2592 metrech špičky Almanzor.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB