Prodat Vila, Maspalomas, Las Palmas, Španělsko, Club de Golf

Prodat - Cod. 23187

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 9400 m²
  • Pocet pokoju: 10 Beedroom
  • Podlazí: 1

Tento fantastický, luxusní nemovitost s obytnou plochou 940 m² na soukromém pozemku od 4.400 m² je diamant vlastností přímo na golfovém hřišti a dunami. Vila se nachází v jedné z horní poloze v jižní části ostrova Gran Canaria.

Privat vila nabízí v exponované poloze dostatečná anonymita a soukromí. Roperty je obklopena vysokou zdí a má poplašný systém pro maximální bezpečnost. Velmi reprezentativní Hlavní budova nabízí dokonalý luxus působivý a světlou halu, odkud budete mít přístup ke dvěma velkými salonky, jeden z nich s filmového plátna a dvě jídelny s fantastickým výhledem do zahrady a na bazén.

Plně vybavená profesionální kuchyně a různé oblasti služeb zajistit služby i při velkých akcích. Pro zaměstnance je ubytování k dispozici. Tato luxusní nemovitost má fantastický bazén, sauna, whirpool, posilovna, paddle kurt, venkovní bar s kuchyní a grilem a nabízí odpovídající komfort.

Na samostatné zabezpečené oblasti se samostatným vchodem, ten kryté parkování pro jemné luxusní automobily. V návrhu na majetku, byly použity pouze nejkvalitnější materiály. Vynikající nábytek jsou zahrnuty v kupní ceně. Majitelé vytvořit vlastnost superlativů. Vila nabízí harmonii, eleganci a exkluzivitu. K dispozici jsou klasické a moderní design dokonale spojeny a dokončit obraz tohoto jedinečného majetku.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB