Prodat Vila, La Matanza de Acentejo, Santa Cruz de Tenerife Islas Canarias, Španělsko, C/ Benavides nº 57

Prodat - Cod. 24873

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 2300 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 428

Nádherné vile obklopené stěnami z přírodního kamene s organickými sadů, umístěných na třech úrovních a zahradou v přední části domu. Celková plocha umožňuje postavit dva další rodinných domů.
 
Dům má venkovní balkon vyrobený z hliníku. Podobně všech pokojích, včetně koupelny, jsou vnější což znamená obrovské svítivost a využití přirozeného světla skrz prosklené vchodové dveře a okna. Kromě toho, všechny dveře a okna jsou vyrobeny z barevného skla italské speciální tepelnou a zvukovou izolací, která nabízí skvělé soukromí.
Po vstupu, je aa schodiště vyrobené z andského dubu, která vede do obývacího pokoje cca 80 m2. Tato místnost je zcela mimo s panoramatickým posuvnými dveřmi se vstupem na balkon a terasu, a to má také krb z kamene a cihel s malým dřevník. V kuchyni (cca 20 m2) je plně vybavená a udělal na dubovým nábytkem. Velmi prostorné ložnice s vlastní koupelnou, šatnou a přímým vstupem na venkovní balkon. 3 ložnice i exteriéru s vestavěnými skříněmi. Ve třetím patře je pětina ložnice, která je přístupná přímo z malé sluneční terasou.
V přízemí se nachází kryté parkoviště pro 4 auta a posilovnou.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB