Prodat Vila, El Ejido, Almeria, Španělsko, Avda del Mar 1, Balanegra, Berja

Prodat - Cod. 29061

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 300 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

Plot se zahradou, rozdělený na dvě poloviny, přičemž obytného domu na každém z polovin. První řada, přímý přístup k městské pláže.

Soukromý prostor (dále jen finca) uvnitř hranic vypořádání (elektřina, voda, kanalizace obecní). Asi 6000 m² půda, která budou oddělena stěnou 2 je téměř rovná místě, jsou prodávány pouze oba spolu.

V první části. Dvoupodlažní dům 214 metrů čtverečních, v prvním patře jsou 3 ložnice, 2 koupelny, kuchyně, jídelna, obývací pokoj, terasa s výhledem na moře; celková plocha 168 m² Druhé patro má ložnici, koupelnu a obývací pokoj, 46 metrů čtverečních, stejně jako solárium asi 100 čtverečních metrů Tato oblast má také malý domek na 1 ložnice s toaletním asi 25 metrů čtverečních, parkování pro 3 auta, venkovní sprcha, kovové garáže na zahradní doplňky. V zahradě 16 stromů, tři olivovníky a několika ovocnými stromy a květinami. Kromě elektrického topného tělesa je instalována zařízení pro ohřev vody pomocí slunečního tepla.

Ve druhé části. Jednopodlažní dům 93 m², 3 ložnice, 2 koupelny, kuchyně, jídelna. Kolem domu rozloze cca. 150 m² stínované a obloženy keramickými dlaždicemi. Ve veřejných prostorách je parkovací místo pro 2 auta. Na území palmy, akáty, Yuki (yuca) a květin.

Na každé z míst má elektrické brány pro průchod vozů na straně daleko od moře zdí a brána pro přístup k moři. Oba domy jsou plně vybaveny k trvalému pobytu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB