Prodat Vila, Chiva, Valencia, Španělsko, Poligono 3 paecela 512a

Prodat - Cod. 28131

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 130 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Vila se nachází 8 km od směru Chiva Gestalgar, a to se nazývá Collado. Tento postaven na rustikální pozemku a nachází se 10 minut od dvou vesnic, Chiva a Cheste, které najdete přímo uprostřed dva, a 30 minut od Valencie. To není umístěn v rezidenční čtvrti, ale sousedních domů, jsem sousední vilu a žít tam po celý rok.
Vila má dvojité stěny s izolací na všech obvodových stěn v prvním patře se skládá z koupelny, kuchyně, obývací pokoj a dvě ložnice na druhé úrovni má dvě ložnice s prostorem na vybudování koupelny v každém ,
má vlastní bazén, Q vousy, velkou loď 120 metrů s přístřešků 2 nářadí, má 3 zcela kryté parkovací stání a nezávislý, nezávislé od vily se nachází další pokoj s koupelnou a kuchyňským koutem.
To má světlo a dešťové vody s 3 depozit pro celkem 55.000 litrů, tato voda je dostatečné nás nikdy nezklamal a pokud chybí, tam je rokli v blízkosti porodu, kde se mohou vyšplhat vodu, je velmi snadné se dostat vodu, protože odtamtud vzali jsme ji, aby zaplnil bazénu. Celková plocha je 2000 metrů čtverečních.
Mám dům vedle a tam mají satelitní internet.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB