Prodat Venkovská usedlost, Estepona, Málaga, Španělsko, Calle El reinoso, no 53

Prodat - Cod. 31812

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 217 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

Okouzlující prostorná vila obklopená krásným výhledem na moře a krajinu, pouhých 5 minut jízdy autem od pláže, supermarketů a restaurací Laguna Village. Tento dům orientovaný na jih má elegantní koloniální atmosféru a nachází se v jedné z nejkrásnějších a nejkrásnějších oblastí v Estepone. Má jasný venkovský pocit, přesto je v blízkosti místní občanské vybavenosti, Estepona a Marbella. Je obklopen krásnou přírodou a jeho mírně zvýšená poloha poskytuje úchvatný výhled na Středozemní moře. Tam jsou nádherné výlety do hor přímo z domu.

Vyzretá zahrada je nepoškozená a velmi dobře ošetřená - existuje široká škála stromů a rostlin a velká plocha trávníků. K dispozici je také sad s pomerančovou, citrónovou, papáji, mandarínkou, limetkou, pistácií, figem, avokádem, mangem a švestkami. Současní majitelé mají také dva velké zeleninové pozemky, které jim po celý rok dodávají čerstvou zeleninu. K dispozici je uzavřený prostor vhodný pro kuřata. K dispozici je otevřená garáž a velká jízda s parkovištěm pro několik vozidel. Dům má snadný přístup - dolů malý pruh, a vstup je naproti pole citrónů - to je opravdu idylické. Dům a zahrada jsou dodávány společenskou studnou - to vše zajišťuje veškeré potřebné zahradní potřeby za velmi nízkou cenu ve srovnání se sítí. Voda má plně automatizovaný zavlažovací systém.

Dům je velmi prostorný a má krásný výhled z každého jeho velkých oken. K dispozici je otevřená kuchyň, která vede k velkému salonku s hořákem. Salonek protéká velkým halovým prostorem, který se otevírá do ohromujícího stinného balkonu, odkud můžete sedět a koukat na nádherný výhled na moře. Vzhledem k mírnému počasí se tato oblast může používat téměř po celý rok.

V tomto patře jsou 2 ložnice a hlavní koupelna: jedna ložnice má výhled na moře a druhá má výhled na sadu.

V přízemí jsou tři další ložnice, další koupelna a velká posezení (v současné době se používá jako dětský koutek), která se otevírá do krásné zahrady a bazénu. K dispozici je také prádelna / ložní prádlo s velkou šatní skříní pro extra úložné prostory a také velmi užitečné úložné prostory pod schody. Čtyři z pěti ložnic mají vestavěné skříně.

Prostor, který nabízí, nádherná zahrada, bazén a blízkost místní občanské vybavenosti, je ideální jako rodinný dům. Je to také v krátké vzdálenosti od mezinárodních škol v Estepone, San Pedro a Marbella. Letiště Málaga je vzdálené 45 minut jízdy.

Vlastnosti: Bazén - Elektrické brány a Entryphone systém - Solární panely Teplá voda - Prádelna - Vestavěné skříně - Ohromující výhled na moře - Orchard - Zavlažovací systém - Společenství (nízké účty za vodu) - Pevná vzdálenost k barům a restaurací v Laguna Village Mins) - Plně oplocená krásná zahrada - velmi soukromá a klidná

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB