Prodat Podkrovní garsoniéra, Madrid, Madrid, Španělsko, Vicente Blasco Ibáñez, 37

Prodat - Cod. 30306

  • Typologie: Podkrovní garsoniéra
  • Oblast: 200 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí:

Vlastnost, která reaguje na exkluzivní, elegantní a moderní penthouse Triplex v jedné z nejlepších vývoje v rezidenční čtvrti Sanchinarro kde si můžete vychutnat své nádherné zařízení a společné prostory, jako je plavání v zimě, letní bazén, tělocvična, pádlo tenisový kurt , zahradní plochy, dětské hřiště, společenská místnost a bezpečnostní služby a bezpečnost 24 h.
A v širokém, otevřeném vstupní hala bydlení vyzván k zadání každém z pokojů, které jsou umístěny v prvním patře. Jeho vynikající obdélníková jídelna má velmi jasný a nabízí přímý přístup k praktickým terase si můžete užít denní venkovní jídla. Jeho prostorné a moderní kuchyň s elegantním nábytkem a spotřebiči z nerezové oceli, má kancelářský prostor a krytou prádelní šňůru. Na stejné úrovni, to je prostorný dvoulůžkový pokoj s koupelnou vlastní koupelnu s vanou a hydromasážní sloupce postavený.
Krásná dřevěná schodiště s železné zábradlí splétání je osvětlen velkým oknem, která se rozkládá na třech patrech, což umožňuje přirozené světlo, které vyzařuje v celém bytě. Up stejné, jsme v hale dalších dvou ložnic, jak s vlastní terasou a vlastní koupelnu. Velmistr ložnice má i šatnu s skříněmi a koupelnu s jacuzzi a oddělenou od zbytku sanitární sprchovým koutem a nezávislé.
Ve třetím patře se nachází velké solárium se sprchovým koutem a umělým trávníkem, stejně jako oblast s pergolou, které z něj činí ideální den grilování s rodinou a přáteli.
Ve společné garáži dům má 2 garáž pro 3 auta, a je také k dispozici s úložným prostorem.

Oblast: Sanchinarro má zelené plochy, sociální, obchodní, sportovní centra, restaurace, kina. Najdeme tyto atrakce v Colegio San Pablo CEU, nákupní centrum "El Corte Ingles" nemocnice "Sanitas La Moraleja" Nemocnice Madrid Norte-Sanchinarro, atd. V okolí Je spojen metrem a autobusem, můžete 10 minut najít místa jako letiště Madrid Barajas Adolfo Suárez nebo Chamartín stanice, a odkaz na hlavní silnice M40, M30, A1. Luxusního a vybavení, které činí tato oblast velkým lákadlem k životu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB