Prodat Jiné (Pozemky), Riogordo, Málaga, Španělsko, c/Virgen de Belen

Prodat - Cod. 30666

  • Typologie: Jiné (Pozemky)
  • Oblast: 16424 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 96

UR4 URBAN pozemek v Riogordo (Málaga). ČÁSTEČNÝ plánu schváleného

Malaga Riogordo je hezké město 40 kilometrů od Malagy Capital a Costa del Sol, se snadným přístupem po dálnici ve všech směrech oba Granada, Cordoba a Sevilla.
 Obec se nachází v Axarquía zaznamenala téměř 3000 obyvatel. Město má všechny služby, tkvící v místě, které žije z velké části obytné cestovního ruchu, a to zejména v zahraničí, kde stojí britskou kolonii. Užijte si velmi zvláštní mikroklima, kde slunce dostává do popředí zájmu v průběhu celého roku. Teploty jsou nikdy extrém a chladu je výjimka.
V blízkosti historického centra města Riogordo dotčeného pozemku se UR4 asi 21.331 metrů čtverečních kvalifikovaného městských pozemků a částečným plánem schváleným, z nichž 16,424 metrů čtverečních jsou vlastněny tím, že reprezentuje 77,01% stojí koeficient závislý povrch. , sněhu nebo venkovské části Andalusie nabízí.
Ale to, co nejvíc líbilo UR4 je slovo. Sun, zářivý a pronikavý kulaté. Mírný sklon reliéfu zajišťuje příjem přímým slunečním světlem a výjimečným výhledem na všech domů v prestižní lokalitě s trvalým světlem a vždy modré obloze. S Sierra a řeky, barvy a příjemné pocity se mísí všechny smysly.
To vše ve městě, jako je Riogordo (Málaga), s vlastním turistickým životem, si zaslouží návštěvu a žít podle jeho kulturní, zábavní a architektonický. S nádhernou krajinou, protože Serrania, do údolí, ve kterém sedí a řekou u vchodu do vesnice. To vše s mikroklima, kde studený nemá žádný prostor.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB