Prodat Hrad, Alicante, Alicante, Španělsko, Aguas de Busot, 1

Prodat - Cod. 28108

  • Typologie: Hrad
  • Oblast: 274456 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Velmi exkluzivní a intimní vila se nachází ve velkém pozemku, pouhých 15 minut od Altet mezinárodní letiště.

Tento krásný španělský venkovské sídlo, se nachází na rozlehlém pozemku pokrývá přibližně 270.000 m2, v těsné blízkosti města Alicante a není daleko od pobřeží Costa de Campello a Playa de San Juan. Vlastnost se může pochlubit samotě, vlastní polohu a krásný výhled na údolí.

Tato nemovitost je plně oplocený a nachází se v žádané, klidné oblasti obklopené přírodou a širokou škálu středomořských rostlin včetně borovice, olivovníky a mandlovníky a je přístupný prostřednictvím soukromého disku.

Celková plocha ranč pokrývá 2000m2 a skládá se z několika různých objektů; vlastnost odvozuje svůj název "La Torreta" ze dvou věží které rám hlavního průčelí objektu.

Hlavní budova je rozdělena do dvou podlaží a podkroví. V přízemí byl původně lékařská ordinace, s prostornými pokoji, které nyní mají spoustu možností úpravy pro nového majitele. Toto patro má také velkou garáž.

V prvním patře se skládá z hlavní obytný čtvrtiny finca, která byla částečně obnovena, ale stále zachovává kouzlo a původní prvky španělštině. To se může pochlubit krásnými vysokými stropy, zejména ty z hlavní věže, a je vyzdoben freskami a vynikajících keramických dlaždic.

Všechny pokoje jsou neuvěřitelně prostorné a jsou vybaveny velkými okny, které vyplňují prostor s slunečního světla, poskytuje krásný výhled do zeleného údolí.

Okouzlující vnitřní terasa se nachází v centru budovy, zatímco horní patro se skládá z velkého podkroví s dřevěným stropem.

Statek se nachází v blízkosti silnic a veřejné dopravy do centra města Alicante, a je jen 15 minut od mezinárodního letiště Altet El.

Jedná se o výjimečnou, tradiční španělské venkovský statek; ideální pro milovníky přírody, v blízkosti občanské vybavenosti a Sierra de Cabeço d'Or, proslulý pro své minerální pramenitou vodou.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB