Prodat Dvoupokojový, Marbella, Málaga, Španělsko, Torre de Monte Halcones

Prodat - Cod. 25724

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 130 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: ground

Perfektní poloha v exkluzivní, tiché urbanizaci Torre de Monte Halcones, pouhých 5 minut od San Pedro na silnici do Rondy. V jedné z nejprestižnějších rezidenčních oblastí s panoramatickým výhledem na pobřeží, vedle golfových hřišť La Quinta a Los Arqueros, v blízkosti nejexkluzivnější urbanizace ve Španělsku, La Zagaleta.
Okouzlující, prostorný a dobře udržovaný byt v přízemí orientovaný na jihozápad. Built 130 m2, 2 ložnice s krásnými a velkými vestavěnými skříněmi, - hlavní ložnice s manželskou postelí velikosti King, 2 prostorné mramorové koupelny, plně dlažba. Praktické bavlněné ručníky Egyption doplňují báječný pocit. Velký salonek s elegantním jídelním koutem se satelitní TV - DVD. Všechny pokoje jsou krásně zařízené pohodlnými, nadčasovými kvalitními díly. Slunečná plně vybavená kuchyňská linka s kvalitními spotřebiči značky Siemens, myčkou, mikrovlnnou troubou, pračkou atd. Terasa o rozloze 30 m² s výhledem na Costa del Sol s výhledem 180 stupňů, velký grilovací gril určený pro Alfresco, kde si můžete vychutnat elegantní terasový nábytek - a dokonce i pravé barové pulty se stoličkami. Horkovzdušné a studené klimatizační jednotky. Mramorové podlahy ve všech pokojích kromě kuchyně. Komunita se může pochlubit hezkými, dobře udržovanými zahradami, s množstvím míst pro opalování kolem 5 společných bazénů, 2 vzdálená jen 50 metrů od hotelu. Pro mladší návštěvníky jsou k dispozici venkovní dětské hřiště u každého bazénu. Kiddy koloběžka za předpokladu. Podzemní parkoviště a velkorysé parkování na ulici. 500 m od rušného obchodního centra s mnoha obchody a několika báječných barů a restaurací, stejně jako supermarketu Open Cor. Pláž a Puerto Banus jsou vzdáleny jen 10 minut autem a Marbella je vzdálena pouhých 15 minut.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB