Prodat Dvoupokojový, Benidorm, Alicante, Španělsko, Benidorm

Prodat - Cod. 32801

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 88 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Majetkové poměry: Good

Toto město na pobřeží Costa Blanca je známé mezinárodně, většinou díky příjemnému klimatu po celý rok. Infrastruktura regionu je také vynikající, bydlení zde není drahé a díky kvalitní zdravotnické službě je oblíbeným cílem důchodců, kteří chtějí mít klidný život, a pro ty, kteří mají zájem o koupi bytu Španělsko.
V regionu existuje aktivní hospodářský a obchodní život, který poskytuje vynikající investiční příležitosti i ideální podmínky pro nové podniky.
Teplota je mírná po celý rok a díky blízkosti hor nejsou žádné extrémní teplotní výkyvy a roční počet slunečných hodin je neocenitelný.
Vedle typických pokrmů, jako jsou paella, jiné rýžové pokrmy, mořské plody a maso, můžeme také cítit vliv multikulturních faktorů, protože zde existuje směs maurských, středomořských a dalších prvků.
Rezidenční komplex s výhledem na Středozemní moře byl vytvořen pro milovníky slunce a moře a pro ty, kteří chtějí vlastnit španělský apartmán.

Poloha: Nachází se na jedinečném místě v jižní části Costa Blanca / Orihuela v Alicante. V okolí jsou dvě letiště: San Javier (25 km) a El Altet-Alicante (50 km)

Najdete zde vše, co by mohlo být nezbytné pro váš každodenní život: veřejná doprava, supermarkety a restaurace. Nákupní centrum Zenia Boulevard je také nedaleko, což je jedno z nejvýznamnějších nákupních center v regionu s rozlohou 80 000 m2, kde najdete obchody, kavárny, restaurace, obchody s elektronikou, supermarkety, bowling a kasino .
K dispozici jsou také 3 golfové hřiště s 18 jamkami v okruhu 5 km.

Pečlivě navržené a dobře udržované společné prostory a zeleň nabízejí nespočet možností relaxace:
K dispozici jsou 2 bazény pro dospělé a 2 pro děti, koupelny, vířivku pro 6-8 osob, venkovní posilovnu a dětské hřiště v budově, aby bylo zajištěno kompletní "dobití" obyvatel. Vedle toho návrháři také přidali komfortní relaxační prostor.

Splň si své sny! Zavolejte nám nyní na čísle +3670 427 2462.lukentum@lukentum.com

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Tamas Csaki
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB