Prodat Dvoupokojový, Altea, Alicante, Španělsko, calle La Boga

Prodat - Cod. 29655

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 90 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: top 4

Prostorný obývací pokoj má dvojité dveře na terasu, s malou předsíň vedoucí do obou ložnicích. Hlavní ložnice má dostatek úložiště s podlahy až ke stropu zrcadlové skříně, a vlastní koupelnu s vanou a sprchou nad. Pračka se nachází v koupelně. K dispozici je vyhřívaný věšák na ručníky pro zimní měsíce.
Druhá ložnice má výhled na bazén a do zahrady, a trvá dvě plné velikosti postele. Existují podlahy až ke skladování strop skříně tady také.
Přední dveře se otevírá do chodby s nově zrekonstruovaném rodinném sprchy na stranu. Na chodbě je obchod skříň pro čištění zařízení převážně pro domácnost, ale také obsahuje ohřívač teplé vody.
Moderní kuchyňská linka je vybavena elektrickou troubou, sporákem a digestoří. Zahrnuty jsou také myčka a lednice s mrazákem.
Víceúčelové teplé a studené aircon jednotky jsou vybaveny v obývacím pokoji a obou ložnicích.
K dispozici je výtah z podlahy jednoho k podlaze dvě a těžký nákupy nebo nábytek může být uvedena do prostřednictvím vchodu do výtahu přes podzemní parkoviště.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB