Prodat Domek, Pamplona, Navarra, Španělsko, c/Mayor 52

Prodat - Cod. 27638

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 650 m²
  • Pocet pokoju: 20
  • Podlazí: 1

Starosta 52 je renovována "Centro Historico" nemovitost k prodeji v provincii Navarra. Je to typická historická vesnice městský dům, s tradiční vzhled a pocit postaven z kamene nové elektrické a instalatérské práce, stejně jako zvýraznění tradiční a charakteristické detaily byly dokončeny, dům je pohodlný a připravený k nastěhování s několika malými projekty čekají na osobní kontakt, přibližně šedesát 500 metrů čtverečních.
K dispozici je útulná kuchyňská linka, ústřední topení na starém stylu železných radiátorů a střešní-top satelit pro příjem TV. V terakota dlaždice stropy mají borovice paprsky a tam jsou rustikální zděné a dřevěné podlahy. Připojení instalován na pevné linky telefonní služby. Dům pochází skromně zařízený pro snadné živobytí země. Soukromý vstup je hned vedle malého náměstí. Vstupní hala na úrovni přízemí má středověkém stylu. Dům má jednu večeři místnost pro 20 osob, velký obývací pokoj s různými prostředími a kuchyň s vše, co potřebujete pro domácí vaření a velký ofice pro 15 osob. Dům má dvě hlavní ložnice s exkluzivní koupelny a další čtyři ghests pokoje s 3 koupelny dva salónky a terasu o velikosti 150 metrů čtverečních s altánem a grilem má také velké soukromé parkoviště, a staré vinařství.
Dům je v Corella, město obklopené vinařství a farmy snadný přístup do velkých měst, ve vzdálenosti 15 km se nachází křižovatka, které tvoří spojení s diferents rychlostních komunikací, které spojují s Pamplona až na vzdálenost 98 km, Zaragoza 200 km, pláže San Sebastian (Donosti) 200 km, Logroño 150 km, Madrid 300 km. Celoročně zde komunity festivaly a večeře, Objevte, co to znamená žít ve staré středověké vesnice. Seznamte se s chleba vozíku v deset hodin dopoledne. V pátek se objeví plný potravin a náležitosti prodejce kolem poledne. Rybami přijde brzy v úterý, a další obchody na kolech pravidelně objevují. Nebo dostat do auta a využít mnoha nákupních možností v okolních obcích a městech. Tržní dny Tudela jsou čtvrtek a sobotu.
Tento dům, ať již jsou používány jako celoroční bydliště, nebo k rekreačním účelům, bude cítit jako právě to, co to je, tradiční španělské domů na panoramatickém místě, ze kterého sledovat každodenní nálady Navarra zdravé a známého zemědělské plochy a jeho slavné vinařství krajiny a okolní bohaté architektonické dědictví v vrcholky popředí a zasněžené vrcholky Pyrenejí v zimě na vzdáleném severním obzorem.
Cena: 350,00 €, což odráží současnou poptávku po zrekonstruované budově této velikosti se nachází v historickém centru s funkcemi, které mají být transformovány v tradičním luxusním hotelu s přilehlými pozemky k dispozici. Obchodu nebo jiné inovativní nabídky v úvahu. Zavírání a daně, které musí být ve smlouvě vypracované španělským notářem, bude mít vliv na konečnou cenu. Multi-kulturní realitní agent je k dispozici také pomáhat při transakci

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB