Prodat Domek, Las Palmas, Las Palmas, Španělsko, LOMO PILON, 1

Prodat - Cod. 28959

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 5000 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

Dům měřicí 321 m2 rozdělena mezi dvě podlaží a prostor pro grilování na prodej v zemi. Nachází se na ostrově Gran Canaria na Kanárských ostrovech. Nalézt mezi jedno z nejlepších míst k životu v souladu s https://nomadlist.com/. Skvělé počasí po celý rok a vysoká kvalita života.
Na každém patře měří 144 m2 a prostor pro grilování je 33 m2. Dům je rozdělen na 3 ložnice, 2 plně zařízené koupelny, 1 obývací pokoj, 1 kuchyň, 1 šatna v patře, v přízemí se nachází garáž, koupelna a skladovací skříň. Nemovitost má dvě vodní nádrže, jedna 40.000 litrový kanystr pro domácí použití a 80.000 litrovou nádrž pro zavlažování půdy je. Pozemní opatření 4500 m2 s ovocnými stromy (pomeranč, citron, avokádo, jablka, hrušky atd..), Kapání zavlažovací systém, solární ohřev vody systém, satelitní TV a kontrolní elektrický garážová vrata.
Klidný a klidný prostor pro život, dům se nachází v blízkosti nákupních center a 15 minut od města, pláže na 20 minut jízdy autem. V blízkosti MHD k dispozici.

Kontaktujte José Maria prostřednictvím e-mailu a další podrobnosti lóže a webu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB