Prodat Domek, Esplugues de Llobregat, Barcelona, Španělsko, Calle de l'Est, 30 Urb. La Miranda Esplugues de Llobregat Baix Llobregat Sud, Barcelona

Prodat - Cod. 30643

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 150 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Tato nemovitost se nachází na stejné ulici se Shakira a Piquet!
Amazing dům, totálně zrekonstruována v roce 2016. Pohled je impozantní, Barcelona, ​​Baix Llobregat, letiště a Středozemní moře.
Tato nemovitost je nezávislá na 433 čtvereční metters oblasti. To má dvě patra, což je pod jeden s 2 ložnicemi a plně vybavená koupelna a vstup na nádherné 70 čtvereční Metter terasou prohlížení směrem k moři.
V druhém patře je obývací pokoj s krbem, velká okna s výhledem směrem k moři, otevřenou kuchyní, zdvořilostní koupelny, hlavní ložnice s koupelnou a prostornou šatnou.
Na pozemku má 3 úrovně Avaiable pro terénní úpravy, bazén cand být postavena, trávník pro solária a nejnižší úroveň může být použit pro zahradu.
Je umístěn v těsné blízkosti Ciutat Diagonal, Mezinárodní školy, městskou hromadnou dopravou do centra Barcelony. Krátkou procházkou se k míči se Naturaal parku Collserola.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB