Prodat Domek, Carmona, Sevilla, Španělsko, Calle fernando de la barrera

Prodat - Cod. 27478

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 1200 m²
  • Pocet pokoju: 14
  • Podlazí: 2

Městský dům v historickém centru města plného pamětihodností Carmona, s vestavěným v asi 1200 m², které jsou rozloženy do dvou pater povrchu. Dům má více než 10 ložnice, salonky létě iv zimě 4 koupelny, kaple, několik terasy, zahrada, garáž, nezávislý podlahu a dva obchody. výborná kvalita, podlahy mramor z Carrary, stropů 4,5 m vysoká ... se nachází hned vedle kostela Santa María catedraliza a kostela Božského Spasitele, vedle radnice.

Carmona je monumentální opevněné město, z doby římské s velkými arabskými pozůstatků, s amfiteátr, římské pohřebiště, paláce domů ....

To se nachází na dálnici z Madridu do Sevilly, 10 minut od mezinárodního letiště v Seville a 20 města a stanice TGV AVE.

Dům je ideální jako primární bydliště, okouzlující hotel, který v domově důchodců ....

historické pozadí



Carmona je jednou z obcí v provincii s nejdelší historií, které byly obsazeny mnoha národy a kulturami. První stopy osídlení lze nalézt v dávných dob, které se objevily zbytky paleolitu.

V roce 206 před naším letopočtem, Carmona byl podmanil římskými vojáky, jednoho z hlavních předností provincii Andalusie a pojmenoval ji "Carmo" nebo "Carmona". Příchod do dostat tu čest razit mince.

Vychytávat města, byl dílem Fernando III "svatý" v roce 1247, který začal repopulation stejný, takže vlastní pravomoci, ... Pedro I "Kruté" Často tam žil, proto název vaší současné národní Parador.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB