Prodat Domek, Alcala la Real, Jaén, Španělsko, Martinez Montanez

Prodat - Cod. 23121

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 165 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 3

Dokonale se nachází dům s pěti minut chůze veškerá občanská vybavenost a pět minut chůze do přírody.
Dům se rozkládá na třech patrech. Na vstupu je veranda vedoucí přes dvojité dveře do salonku s dveře vedoucí ven na venkovní terase s dvěma velkými sklady off. Tam jsou mramorové schodiště vedoucí nahoru do dalšího patra, kde se nachází jídelna vedle plně vybaveným kuchyňským koutem, který má na procházku do spíže.
 Úřad, a dva obývací pokoje a dva dvoulůžkové pokoje všechny s Juliet balkóny a plné podlahy ke stropu dvojité dveře vybavené blinds.A velké nově vybavené koupelnou s podlahy ke stropu dlažba, nová vanou a sprchovým koutem, umyvadlem a WC.
Chystáte se ještě jeden stupeň se dostanete do velké ložnice původními trámy a dvoukřídlé dveře otevírací na sluneční terasu. Na druhé straně ložnice je malá místnost vedoucí na velkou krytou terasu s výhledem na pohoří Sierra Nevada a zámku nahoře.
 V blízkosti veškerá občanská vybavenost, barů, restaurací, bank, obchodů, supermarketů atd. Krásná příroda, ideální pro rybaření, pěší turistiku, cykloturistiku, poznávání památek

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB